ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bjk kazandı tabi sewinin
Ama pazara kadr
mert kupada alırız anahtarınızı sukru saracoglunu bıle bıze devretmek zorunda kalırsınız :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
herkesi bekliyorum hadi içeri arkadaşlar.......
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bjk kazandı tabi sewinin mert kupada alırız anahtarınızı sukru saracoglunu bıle bıze devretmek zorunda kalırsınız :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bjk kazandı tabi sewinin olum mert yeninde bi rahatlayınnn yaaaa nediyim sanaa boşver şimdiii hadi halayaaa kardeşşşş ............ Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı ankaralı calıyo be gel ıkı göbek atalım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:tutmayın beni ankaralı calıomus:yikildim::yikildim:ösledim bea sizi Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı ayıpsın senın ıcın gelırım ama gercekten ben aslıyla gelmeyı cok ıstıyodumm miley17:miley17:miley17:miley17: onunla olsa gelrıdım olum ben aslının kılıgına girerim sen yeterki gel ayırt edemessin vallaaa beni aslıdannnnn..... gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum ben aslının kılıgına girerim sen yeterki gel ayırt abı aslı uzun boylu yesıl gözlu bıde cpok guzel sen ölsen yıne onun kılıgın a gıremessın hem ben aslımı nerde olsa tanırım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı aslı uzun boylu yesıl gözlu bıde cpok guzel sen ölsen yıne onun kılıgın a gıremessın hem ben aslımı nerde olsa tanırım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: olum manyak sapık sen gel ben senin için elisha olurum beeeeee.... gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olum manyak sapık sen gel ben senin için elisha olurum beeeeee.... yok abı bı tek aslı olursa gelırım elıshayı ıstemıyorum ben uslandıkm abı öle her kıza bakmam gectı benden cok degıstım be abı bı kız ıcın degıscem aklıma gelemzdı miley17:miley17:miley17:miley17:miley17: Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tutmayın beni ankaralı calıomus:yikildim::yikildim:ösledim bea sizi melek bişde özledik seni ama nerden çıktı bu ankara işi yaaaaa halay çekiyodukk yaaaa.....:tey: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Nice Mutlu Yıllara Arkadaşlar | adyge55 | 2 | 462 |
10-11-2009, Saat: 06:47 PM Son Yorum: _AL0n3_ |
|
Arkadaşlar Buyrun Partiye Hadi Herkesi Bekliyom Gelmeyen Olursa Darilirim Ağlarim | ceylan gözlü1 | 19 | 1,196 |
08-05-2007, Saat: 09:13 PM Son Yorum: TutkuM |
|
Iyiki Dogdunuz Arkadaslar..! | Elfida | 1 | 522 |
05-15-2007, Saat: 02:44 PM Son Yorum: MasaL_perisi |