yhaw aßi waLa ßenim daLga geçtiimi dü$ünCekLer $imdi
Âh be.
b€n €rkek deiLiiiiiiMm!!! :D:D
|
yhaw aßi waLa ßenim daLga geçtiimi dü$ünCekLer $imdi
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yhaw aßi waLa ßenim daLga geçtiimi dü$ünCekLer $imdi pckom esma senı soruyo nerde benımö hasın erkekım onu cok özledım dıyo naaptın lem kıza hasın erkek senı unutamamıs :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pckom esma senı soruyo nerde benımö hasın erkekım onu cok özledım dıyo naaptın lem kıza hasın erkek senı unutamamıs :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:߀nde onu unutamadım oooof ooof SeLAm SöLe Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:߀nde onu unutamadım oooof ooof SeLAm SöLe pckom az önce aradı gelsın yanıyorum dıyoı :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:$$$$$ aZdı ßu kıZLar yaa oglum ne yaptıysan gecen gece kıza :yikildim::yikildim::yikildim: telefonda anlatırken costu bana felan saldırcak dıye korktum ıllada pckom dıyo yaa:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
aßi ßöLe $eLer forumda konu$uLmaS yırtarım o kıZın aaSını kuLaaandan yemek yer hea
Âh be.
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aßi ßöLe $eLer forumda konu$uLmaS yırtarım o kıZın aaSını kuLaaandan yemek yer hea yaa pc kom bı daha su kıza fazla yuz verme :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yada kocası dıgılmısın cak agzına ıkı tane :yikildim::yikildim::yikildim: özel hayatınızı herkese anlatmasın :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|