09-08-2006, Saat: 01:14 PM
sensizlik_?l?m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?ye olmana cok sevindim ve ho?geldin aram?za..umar?m iyi vakit ge?irirsinte?ekk?r etmene gerek yok can?m.b?le zamanlarda insan?n ilgiye ?ok ihtiyac? oluyor.ben az da olsa atlatt?m art?k.ilk zamanlar kime derdimi anlatsam a?l?yarak anlat?yodum.benim hikayem erkek arkada??mla ??kmaya ba?lamas?.asl?nda ayr?lm??t?k ama tekrar ba?lama gibi bi olay?m?z vard?.ben onun erkek arkada??mla ??kmas?na k?zmad?m.als?n onun olsunda bana yalan s?lemesi benim duygular?m? bildi?i halde bunu yapmas? beni y?kt?.ben kanki dedi?im insana a?larken onu ?zledim ke?ke ayr?lmasayd?k diye o bana ?ok g?zel rol oynam??.beni ?le g?zel avutmaya ?al???yodu ki me?erse o s?ra onlar ??k?yolarm??.![]()
?ncelikle te?ekk?r ediyorum sana..?ok gururland?rd?n beni..saol can?m benim.
yaran? a?mak istemem ama sende yaz istersen ya?ad???n ?eyi..merak ettim dinlemek isterdim..
yorumun ilgin i?inde cok te?ekk?rler ederim.
in?allah can?m her?ey g?nl?m?zce olur..
a?latmak kolayd?r...g?zlerdeki ya?? silersin hi? bir?ey olmam?? gibi d?zelir a?lamam?? gibi g?r?n?r g?zler..ama kalbin g?zya?lar? ate? gibidir d??t??? yeri yakar..dedim ya i?te a?latmak koolayd?r da yeniden o y?re?i g?ld?rmek her insan?n harc? deildir..sende ?z?lme i?inde kalm??t?r ac?s? ama bo?ver kaybeden odur seni..okimi
i?te b?le uzuyu hikayem.?z olarak bukadar yeterli.ama kahretsin ki kendime okadar k?zyorum ki onu hala ar?yorum kimi zaman bo?lu?unu hissediyorum.ama evet dedi?in gibi kaybeden biz de?il onlar.(buarada msn adresin varsa mailime at.galiba senle uzun uzun dertle??ez gibi g?z?k?yo
)