Hindilerin lideri az önce şikayetteydi karısı hindi pakizeyi arıyodu söyle Ati nerde oo
İftiracı Ati
|
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizim buralarda dolanan horoz da zaten sekiyordu iki gündür şimdi anladım ulan manyak o senin dedigin gazoz agacı oda burda yetişmiyoo be...... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya hepinizin aklını alırımm haaa ben kimseye salça olmadımmmm aahh aahh keŞke saLça oLsaydın da bunLar oLmasaydıııııı:yikildim: YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hindilerin lideri az önce şikayetteydi karısı hindi pakizeyi arıyodu söyle Ati nerde oo ya yılmasımm doru bi yalan sölede iki müslüman yüsüne dua etsin senin yaff..... PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ati aßi konu$ma aßi konu$tukCa ßatıoSun ahhaha ya niye konşmuycakmışım ben türkiye cumhuriyeti bayragı altında yaşıyorum ama yalancı dolandırı vede rüşvetçi yargıça inanmam inandırmamm bee yaaaaa.... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya yılmasımm doru bi yalan sölede iki müslüman yüsüne dua etsin senin yaff..... Lütfen kötü emellerine dinimizi alet etmeDuygu sömürüsüne yer yok ~uqqaLa~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GerçekLer acı kabuLLenemiosun dimi dimi dimiiiiii ah janım benim cinsiyetini bilsemde seninle öyle konuşurdumm yanlış anlama ugglaa sevdim seni vallaa ondan diyomm avatar kıs ama genede sormak lasımm öle resim koyan çok oluyo....... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi