Alıntı:gider ayak almiim ayamın altına zenabin D
sen zenabini tekmi sanıyorsun mert...zaten fb li olduğun için hiç sevmiyorum seni...
Mola
|
Alıntı:gider ayak almiim ayamın altına zenabin D sen zenabini tekmi sanıyorsun mert...zaten fb li olduğun için hiç sevmiyorum seni...
ok demem sen iste . zaten az sora gidecem diememm istesemde.ühühühühühühüüüüü
09-04-2007, Saat: 06:42 PM <
aminnnn =) sndende razı olsun :$ ben wamprLik özeLLkLerimi geLiştirdim milletin belası oldm xD
abim yaff . durma adem abi kim tutar seniiiiiiiiiii. arkandayııııızzzzzzzzz
09-04-2007, Saat: 06:43 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen zenabini tekmi sanıyorsun mert...zaten fb li olduğun için hiç sevmiyorum seni... ikinizi birden alırım :yikildim: zaten 2 ayağım war bende biri boşta kaLcak die üzüLüodum beni sitede sewen buLsam madaLya wercem zaten xD
aferin aferin bundan sonra bu forum sana emanet mert . forumun baş wampiri sensin
biz sewioz ya len ben arkadaşlarımla kawga etmeyi de sewerim . bu arada o iki ayağını kırıcaz biz . artık iki kırık ayağın olucak
Alıntı:abim yaff . durma adem abi kim tutar seniiiiiiiiiii. arkandayııııızzzzzzzzz [COLOR="Black"]yaw bu mertle sohbete girilmiyor kızıyor hemen işine gelmeyince... neyse çıkmam lazım... kalın salıcakla...[/COLOR] ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ikinizi birden alırım :yikildim: [COLOR="Black"]seni önce allaha sonra zenabine havale ediyorum... [/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|