ucude pembeye
o bı taneyle yetınmez :
o bı taneyle yetınmez :
Gökten üç elma düştü kime werirdin sitemizde....
|
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa ole olsun bana elma wermedııı ama ben sana werdım kustuum işte küstümmmm ::rocker_nergiz:: ::.Sevda yürekliye.:: :: buda Ercan abiye
10-08-2007, Saat: 12:51 PM <
aaaaaaa saoll yaaaa benım elmam cok guzelmışş adeemm cok saoll barıştıkkk
lan pıs ketes bana yınemı elma vermedın sen lan butun verme barı bı dılım ver haın domdom :
10-08-2007, Saat: 12:52 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ucude pembeyepembeye oburmu demek istiyon sen gecen gun gorduk seni tostlari nasilda yiyodun hele bide sana ozel olunca :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: benden sana gelsin bi elma hade sersiye , ademe , adyge55 murat abime YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır ademcim o elmaları vitrine koyabilirsin olmadı koklayabilirsin fazlası yok Ne bilim Yılmaz abi oruçta gelince aklıma hemen yemek düştü aklıma Serseriye, Yılmaz abime, vitrine koyması için... sonuncuda Qetesh yani kendime yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pembeye oburmu demek istiyon sen gecen gun gorduk seni tostlari nasilda yiyodun hele bide sana ozel olunca :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ne haddıme pembeye obur dıcem yaa sonra alınır malınır : tost meselsıne gelınce tostu pembe yapınca yedık de yakmıstı becerıksız :yikildim: bı tost yapmayı bıle beceremıyo : ezgı elmaların bır sana bır pembeye bırıde yargıca
10-08-2007, Saat: 12:56 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne bilim Yılmaz abi oruçta gelince aklıma hemen yemek düştü aklımabencil nolcek
10-08-2007, Saat: 12:57 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne haddıme pembeye obur dıcem yaa sonra alınır malınır :aaaaaaaaa buyuk iftira yakmadi ki cok guzel olmustu hatta sen kasarli isteidn die kiz gitti kasar aldi ee pembenin elinden zehir olsa yerim diyosun bunu yazmam lazim :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 55,363 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? | €BeRimSin | 850 | 18,542 |
04-02-2022, Saat: 03:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
en son kime ne hediyesi aldın hıııı | df1984 | 47 | 3,795 |
05-07-2021, Saat: 02:32 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... | GCLRNFNS | 1,170 | 22,151 |
11-04-2015, Saat: 10:27 AM Son Yorum: acemhe |
|
Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... | rocker_nergiz | 181 | 8,629 |
03-20-2015, Saat: 01:11 AM Son Yorum: acemhe |