ucude pembeye 

o bı taneyle yetınmez

:

o bı taneyle yetınmez

:
|
Gökten üç elma düştü kime werirdin sitemizde....
|
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa ole olsun bana elma wermedııı ama ben sana werdım kustuum işte küstümmmm ::rocker_nergiz:: ![]() ![]() ::.Sevda yürekliye.:: ![]() :: buda Ercan abiye ![]() ![]()
10-08-2007, Saat: 12:51 PM <
aaaaaaa saoll yaaaa benım elmam cok guzelmışş adeemm cok saoll
![]() ![]() ![]() barıştıkkk![]()
lan pıs ketes bana yınemı elma vermedın sen lan butun verme barı bı dılım ver haın domdom
![]() ![]() :
10-08-2007, Saat: 12:52 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ucude pembeyepembeye oburmu demek istiyon sen gecen gun gorduk seni tostlari nasilda yiyodun hele bide sana ozel olunca :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:benden sana gelsin bi elma hade sersiye , ademe , adyge55 murat abime YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır ademcim o elmaları vitrine koyabilirsin olmadı koklayabilirsin fazlası yok Ne bilim Yılmaz abi oruçta gelince aklıma hemen yemek düştü aklıma ![]() Serseriye, Yılmaz abime , vitrine koyması için ... sonuncuda Qetesh yani kendime
yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pembeye oburmu demek istiyon sen gecen gun gorduk seni tostlari nasilda yiyodun hele bide sana ozel olunca ne haddıme pembeye obur dıcem yaa sonra alınır malınır ![]() :tost meselsıne gelınce tostu pembe yapınca yedık de yakmıstı becerıksız :yikildim: bı tost yapmayı bıle beceremıyo ![]() ![]() :ezgı elmaların bır sana bır pembeye bırıde yargıca
10-08-2007, Saat: 12:56 PM <
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne bilim Yılmaz abi oruçta gelince aklıma hemen yemek düştü aklımabencil nolcek
10-08-2007, Saat: 12:57 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne haddıme pembeye obur dıcem yaa sonra alınır malınıraaaaaaaaa buyuk iftira yakmadi ki cok guzel olmustu hatta sen kasarli isteidn die kiz gitti kasar aldi ee pembenin elinden zehir olsa yerim diyosun bunu yazmam lazim :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
| Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
| Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 126,665 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
| Bir Buket GüL Olsaydı Sitede Kime Vermek isterdiniz? | €BeRimSin | 850 | 36,105 |
04-02-2022, Saat: 03:19 AM Son Yorum: wildfang |
|
| en son kime ne hediyesi aldın hıııı | df1984 | 47 | 5,471 |
05-07-2021, Saat: 02:32 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
| elinde üç gül olsaydı forumda kime verirdinn..... | GCLRNFNS | 1,170 | 48,701 |
11-04-2015, Saat: 10:27 AM Son Yorum: acemhe |
|
| Evet arkadaşlar sitemizde en çok hangi üyeyle tanışmak isterdiniz.... | rocker_nergiz | 181 | 13,871 |
03-20-2015, Saat: 01:11 AM Son Yorum: acemhe |
|