teşekurler
bensiz yaşamaya aLışacaksın
|
10-16-2007, Saat: 10:28 PM <
Kalbini avcumun içine aldım Hayatımın ne güzel türküsünü Yıldızlara söylüyorum bu gece Seni anlatıyorum Ama koşamıyorum sana doğru Üzgünüm… Kalbin Kayıp gitti ellerimden Tutamadım. Kırıkları ayaklarımı kanatıyor Çok acıymış Acıtırmış Alışılırmış ama Zaman ilaçmış Bir tek kayıplara karışmazmış Şimdi ben seni kayıp mı ettim? Geçmediğine göre acım…
10-16-2007, Saat: 10:29 PM <
Ben seni severken
Sen yanımda yoktun ki! Ben seni özlerken Sen bilmiyordun ki! Ben seni sensiz sevdim... Sen yokken bakışların vardı Beynime kazınmış Nereye baksam oradaydılar, Ben seni sensiz sevdim.. Göremesem de, rüyamdaydın, Sevmesen de, kalbimin derinliklerindeydin Ve kimse seni oradan çıkaramayacak. Sen bile! Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da, hayalin vardı, Sen olmasan da, şarkılar vardı; Seni hatırlatan... Sen olmasan da, her dakika aklımdaydın. Ben seni sensiz sevdim... Sen olmasan da,yıldızlar vardı, Sen olmasan da,bulutlar vardı, Sen olmasan da,günbatımları vardı, Sen olmasan da,denizler vardı... Ben seni sensiz sevdim... Aslında sen hep vardın, Aynı şehirde,aynı sokakta, "Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum"ama; Ben seni sensiz sevdim... Ne olurdu sende beni sevseydin? Ne olurdu bu kadar gözyaşı dökmeseydim? Ama inanıyorum ki sen uyandıracaksın beni, Hani kıyamet koptuğunda... Ben seni sensiz sevdim... Neden sevdim bilmiyorum ama çok sevdim!!!
10-16-2007, Saat: 10:30 PM <
ben seni görmeden sevdim ahlakına hayran ruhuna sevdalıyım. aradaki mesafelerin ne önemi varki? kalpten kalbe köprü kurulmuş bir kere. aşkı iki öpücükten ibaret sayanlara inat ben seni görmeden sevdim. hani aynı evin içinde olupta aralarına kalın duvarlar örenler hatta yanyana olupta aralarına kilometreler yerleştirenler varya duysunlar sevdamı utansınlar ben seni görmeden sevdim ask nedir? aşk gözle görülmezki kalple hissedilir bence ask ondan cok uzaklarda onunla olabilmektir paylaşmaktır acıyı tatlıyı ben seni görmeden sevdim
10-16-2007, Saat: 10:31 PM <
Benim bu tavırım
sana değil. Sana esir olmuş şu gönlüme.. Benim bu kavgam
seninle değil. Sana olan çaresizliğime.. Benim bu öfkem
sana değil. Sana yenik düşen şu aptal yüreğime... Benim sevdam
Benim aşkım Yeri geldi Benim göz yaşım Sana değildi. O temiz sevdama O tatlı fiikrimin ince gülüne.. Sakın üstüne alınma Sadece CANIMINİÇİ' ne...
10-16-2007, Saat: 10:32 PM <
Bir Gün Apansız uyanırsan gecenin bir yerinde Gözlerin uzun uzun karanlığa dalarsa Bir sıcaklık duyarsan üşüyen ellerinde Ve saatler gecikmiş zamanları çalarsa Bil ki seni düşünüyorum Bir vapur yanaşırsa rıhtımına bin, acil Örtün karanlıkları masmavi denizlerde Ve dinle kalbimi bak nasıl çarpıyor nasıl O bütün özlemlerin koyulaştığı yerde Bil ki seni bekliyorum Bir sabah gün doğarken aç perdelerini, bak Sevinçle balkonuna konuyorsa martılar Kendini tadılmamış derin bir hazza bırak Dökülsün dudağından en umutlu şarkılar Bil ki seni istiyorum Gecelerden bir gece uyanırsan apansız Uzaklarda elemli, garip bir kuş öterse Bir ceylan ağlıyorsa dağlarda yapayalnız Ve bir gün kabrimde bir kara gül biterse Bil ki seni seviyorum !!!!!
10-16-2007, Saat: 10:34 PM <
Yavaşça yükseliyor radyodan göğe Yıllanmış bir şarkının eflatun notaları Okşuyor toprakları çıplak ayağıyla kadın Beyaz bacaklarında bıldırcın uçuşurken Akşam yalnız kalıyor bütün arka sokaklar Maviler toplanıyor ve eski hurda bakırlar Bir çağ açıp kapıyor gözleriyle o kadın Masum çocuk düşleri göklerde sevişirken Kediler,bordo evler,sessiz yaşlı keşişler Düşler,eski düşler,acımış küflü düşler Geceye bulanıyor,geceyle sevişiyor Yeniyetme hırsızlar polisten kaçışırken O kadın uyumuyor,uyusa düş bitecek Turuncu bir hatıra gözlerinden yitecek Bir damla yaş düşüyor solgun yanaklarından Karanlıkla tanyeri sessizce bakışırken
10-16-2007, Saat: 10:35 PM <
Üzerine Gün doğmamış düşler, Sayıkladığında kırık rüzgar baladlarını Kaç aşk boyudur zaman Bilir misin? “ Sessizliğime saklanıp Dolaşırken kuytularımda Hayat yalınayak bir öpücük, Baharsa düşmekte saçlarından. Kahküllerinde damıttığım gözyaşlarım Ruhunda imbiklenişler , Hayallerimi yatırışlarım!!! Sonrası bir dala tutunma arzusuyla Goncalarında jale olmak. O gecenin sabahında Sen daha gözlerini açmadan, Süren rüyalarının bir yerinden Sokuluvereceğim irem bahçelerine. Biliyorsun ki Dünden kalan ve de yarına ait Her şeyi yaktım gözlerinde... Şimdi senle sarılıp sımsıkı Poz vereceğiz güneşe ve Ölümsüz kılmak için zamanı Tâb olacağız gökyüzüne. Odanın bir yerlerinde unutulmuş Bir zamanların şaşaalı Müzik Dolabından Bir kırkbeşlik sarıverecek sevdayı. Ardından Sana yazdığım o şarkının La minör çırpınışları aksedecek Şöminenin alaz senkromlarında. “Gözlerine uygun renk bulamadım Hangisi olsa içim yanıyor Tenine uygun çiçek bulamadım Hepsi kokusunu senden alıyor…” Bittiğinde Şarkımız ;
Uzanıp söyleyen dudaklara, Kaydedeceğim Veda buselerini Sevda demirbaşlarına.
10-16-2007, Saat: 10:36 PM <
Alnına konsun bu öpüş! Ve, şimdi senden ayrılırken, İtiraf edeyim ki- Günlerimi bir düş Sayarken yanılmıyorsun; Ama, umut gitmişse uzaklara Bir gece ya da bir gün Bir görüntüde ya da bir şeyde olmaksızın Fark eder mi bu yüzden? Bütün gördüğümüz ve göründüğümüz Yalnızca bir düş içinde bir düş. Kırılan dalgaların dövdüğü bir kıyının Haykırışları içinde duruyorum: Ve altın kum taneleri Tutuyorum avucumda- Ne kadar az! Ama nasıl da Süzülüyorlar parmaklarımın arasından derinlerine Ben ağlarken - ben ağlarken! Ah Tanrım! Daha sıkı Tutamaz mıyım onları? Ah Tanrım! Tekini bile kurtaramaz mıyım acımasız dalgadan? Bir düşün içinde bir düş mü bütün gördüğümüz ve göründüğümüz?
10-16-2007, Saat: 10:36 PM <
***** SANA BIRAKTIM*******
Bu sevdanın davasını sana bıraktım Yorulmuştum umutları zorlamaktan yar Değişmezdi bu hikayenin sonu ne yapsam Tüketmiştik güzel olan her şeyi Yaralarımız bile arsızdı artık Ve kayıtsızdı kalbim gitmelerine Alışmıştım belki de hiç fark etmeden Seninle yaşadığım sensizliğime Oysa paylaşacak ne çok şey vardı Ne zor yollardan geçmiştik elin elimde Şimdi unutulmuş bir şarkı bu aşk Sana bıraktım bu yüreğin kavgasını yar Yenilgim senin zaferin olsun Sevdamın ödülü yalnızlığımsa Sen varlığında bile aslında yoksun... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
::bensiz Senden Na ' Ber:: | >As!_M€L€q< | 3 | 401 |
04-07-2022, Saat: 11:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sen Bensiz Yaşayamazsın.. | ROSE | 14 | 1,685 |
05-14-2012, Saat: 11:07 PM Son Yorum: history |
|
Nasıl yaşayacaksın bensiz ... | Hasretiim | 1 | 510 |
09-13-2010, Saat: 10:25 PM Son Yorum: MaSaL |