YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öğretmenin yerinde olmak isterdim Esracım sen şimdi hangisini giymeye karar verdinöqretmenim yerinde oLsan napcaktın ki aßi
taßi ki convers qiymeye dewam
aLLahım bi daha yapmıcam ouff resiLLik
|
10-25-2007, Saat: 12:28 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Öğretmenin yerinde olmak isterdim Esracım sen şimdi hangisini giymeye karar verdinöqretmenim yerinde oLsan napcaktın ki aßi taßi ki convers qiymeye dewam
10-25-2007, Saat: 12:29 PM <
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim:qüL qüL son qüLen ii qüLer derLer yakında ßi ayakta convers ßi ayakta corcik moda oLursa şaşmayın
10-25-2007, Saat: 12:29 PM <
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lisemi Okuyon Rüye_Güzeliewt çokmu ßeLLi oLuyo Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öqretmenim yerinde oLsan napcaktın ki aßi Şimdi şöyle söyleyeyimHani siz video izlemeye gidecekmişsiniz ya bende ders boyunca video yerine arkadaşlarına seni izlettirirdimÇok kötü bi ceza gerçi bu yapacağımı sanmıyorum ama sen yinede okul hayatını fazla riske etme
10-25-2007, Saat: 12:36 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Şimdi şöyle söyleyeyimHani siz video izlemeye gidecekmişsiniz ya bende ders boyunca video yerine arkadaşlarına seni izlettirirdimÇok kötü bi ceza gerçi bu yapacağımı sanmıyorum ama sen yinede okul hayatını fazla riske etmeöqretmenin çıkarıp ßni izLetmesine qerek yokki ztn herkes ßnden ayırmadı qözünü
10-25-2007, Saat: 12:37 PM <
rocker_nergiz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayy koptuum esracıımİnanıyorum cnm duymadıqım şey deqiL ouff :$ Rüya Güzeli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öqretmenin çıkarıp ßni izLetmesine qerek yokki ztn herkes ßnden ayırmadı qözünü Merak ettim sonra sana değiş ayakkabıları falan demedimi yoksa bu çok yakışmış kalsın mı dedi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Daha dumur olmadım ama .. | ask_sehidi | 17 | 3,318 |
04-18-2011, Saat: 02:27 PM Son Yorum: ask_sehidi |
|
bi daha iiLik yapmııcam ! xD | PesmisT GirL | 17 | 1,743 |
05-30-2008, Saat: 07:22 PM Son Yorum: Seyduna |