Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OnLa rıLacLarı kuLLanmamaıstım ondan oLdu daha oLmıcak ama ..Az daha Kaza cıkcaktı ELımden
:
muhaha iLAc icmediqin icinmi öle oLdu
iLacLarını ic ßirader
harßi cok Korkunc oLuy0sun
sLmmmmmmmmmmm D:
|
04-01-2008, Saat: 12:48 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OnLa rıLacLarı kuLLanmamaıstım ondan oLdu daha oLmıcak ama ..Az daha Kaza cıkcaktı ELımden : muhaha iLAc icmediqin icinmi öle oLdu iLacLarını ic ßirader harßi cok Korkunc oLuy0sun The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benımde 1 86 Yas 20 bı ay sonra 21 olcek havamı yapıyon ...Yasın ne onemı var kalpler bır olsun yeterb Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne oyunu oynucaksın Ç: Hanqi oyunlar var ?
04-01-2008, Saat: 12:48 PM <
TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tuvba deme :kizgin:tamam Tuuba 2 u'yLa Vizontele Tuubada ki qibi cewiz qetiriyim Yersin The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:: antı depresan kullanıyorum onALrı aLmadıgımda hıperaktıf enerjı bı sekılde atmam lazım o zaman da öLe oLuyo : TuuBaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hanqi oyunlar var ? Fm 2008 Cm 2001 2002 Counter Barbıe soymaca.. Sıse topla kadın soy hangı ıstıyon
çoşkun ve alçoda burdaymış rahat bırakın kızı
hoş geldin tuuba sen bu ikisinede dikkat et al birini vur öbürüne
04-01-2008, Saat: 12:51 PM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:antı depresan kullanıyorum ßidaakine Bana YakLa$ma Harßi Etkiye TEpki yaparm cok tehLikeLi $eyLer oLur Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çoşkun ve alçoda burdaymış rahat bırakın kızı H.b sende onlardan deilsin dime |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|