coco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkdaşlar itiraf ediyorum o kör benimallah kurtarsın
da neden üzülüyon ki onu anlamadım
dosyaları kaptırmadan hayatım prensiyle çarpıştım Oleyyyyy
|
01-18-2008, Saat: 08:01 PM <
coco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkdaşlar itiraf ediyorum o kör benimallah kurtarsın da neden üzülüyon ki onu anlamadım coco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Arkdaşlar itiraf ediyorum o kör benim ne kadar yakışıyoruz dimiii çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah kurtarsın kız çok mu çirkin konuşmalarınızdan öle anlaşılıyo
01-18-2008, Saat: 08:18 PM <
coco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız çok mu çirkin konuşmalarınızdan öle anlaşılıyoçok güzeldir ablam benim onun yanına yakışacak kişi sayısı azdır coco Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kız çok mu çirkin konuşmalarınızdan öle anlaşılıyo önemli olan huy güselliği değilmi zaten gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önemli olan huy güselliği değilmi zaten hiçte bilem çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzeldir ablam benim onun yanına yakışacak kişi sayısı azdır canım ya senin kalbin çok güsel sen o yüzden güsel görüyosun
01-18-2008, Saat: 08:24 PM <
gULSHEn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım ya senin kalbin çok güsel sen o yüzden güsel görüyosunyok ben yakını göremiyom |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|