SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öhüüü öhüüüya abla 16 yıllık yeğenimi bana anlatma ben bilirim onun ne olduğunu.
can askerim sagol tsk ama arkadasimiz saka olarak dedi
eger saka olmasaydi ben hemen müdale ederdim zaten...
Bitanem( Kizim) Sadece Kisa Bi Süreligine)
|
02-11-2008, Saat: 10:29 PM <
arkadaslar lütfen rica ediyorum bu konuyu actigima pisman etmeyin beni sizi sevdim size güvendim icin KIZIMIn resimlerini paylastim lütfen rica ediyorum savgili ve sevgili olalim birbirimizie pardon yigenin oldunu billmiyordum ama saka olarak dedi bu kesin.
Aaaa Sen evlimisin ki
Kaç yıllık ? Çoçuk kaç yaşında ? Ben bunların 3'ünü istiyorum
:yikildim: söyleyim hemen
1) Evlidim 2) 3 Sene Evli Kaldim 3) Kizim Augustos Da 3 Olucak 4 )Oglumda 6 Aylik
02-11-2008, Saat: 10:53 PM <
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar lütfen rica ediyorum bu konuyu actigima pisman etmeyin beni sizi sevdim size güvendim icin KIZIMIn resimlerini paylastim lütfen rica ediyorum savgili ve sevgili olalim birbirimizie pardon yigenin oldunu billmiyordum ama saka olarak dedi bu kesin.ablacım boşwer kusura bakma hata bende şaka olduğunu söylemeliydim.hem can_askerim abime kızmıyorum çünkü kendisi haklı.
02-11-2008, Saat: 10:55 PM <
hasancan_06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ablacım boşwer kusura bakma hata bende şaka olduğunu söylemeliydim.hem can_askerim abime kızmıyorum çünkü kendisi haklı.hasancan canım kusura bakma asıl haksız olan benim ama biliyorsun hastaneden geldiğimden beri biraz moralim bozuk azra abla sendende özür dilerim. SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: söyleyim hemen 17 yaşında evledin o zaman öyle mi.. İyi MaşallaHH Allah Sana bağışlasın Yavrucuklarını.. Birde benim yerime öp emi Sevgiyle Kal..
02-11-2008, Saat: 11:02 PM <
Allahım maşşallah nazarlardan saklasın çok güzel kızın Azracım Güzel Allahım oğlunu ve kızını sana bağışlasın inşallah...(Amin..)
can askerim ve uslanmaz gench hataniniz farkina varmaniza cok sevindim bu arada can askerim gechmis olsun.
ezberimsin aynen 17 yasinda evlendim sagol amin ins tabi öperim Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allahım maşşallah nazarlardan saklasın çok güzel kızın Azracım Güzel Allahım oğlunu ve kızını sana bağışlasın inşallah...(Amin..)Yorgun Yürek Cok Tesekür Ederim Canim Aminn Insallah Ilgiliniz Icin Tekrardan Hepinize Cok Tesekür Ediyorum Arkadaslar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sonunda Sadece Ben YARGIÇ | YARGIÇ | 115 | 4,225 |
04-12-2022, Saat: 07:33 PM Son Yorum: wildfang |
|
q?seL oLduumDan diiL sadEcE saqopa ?ok ?sRaR eTTii i??n KoyuYomm :D | ManyaX_GirL | 39 | 2,106 |
04-02-2022, Saat: 12:37 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşk Şehidi'ni aLdatıyorum işde bitanem:$ | Rüya Güzeli | 92 | 4,067 |
10-06-2007, Saat: 07:40 PM Son Yorum: djseninim |
|
Çok kısa süreLiqine | Rüya Güzeli | 71 | 2,677 |
08-23-2007, Saat: 05:42 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
İşte buda benim aşklım. bitanem. herşeyim sudem... | blue_belial | 11 | 1,264 |
07-22-2007, Saat: 06:04 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi