abi ya özlettin kendini ya hoş geldin abi
Benide alırmısınız aranıza :):)
|
Seni tekrardan görmek çok güzel Azizcim ..
Yeniden hoşgeldin ..
02-21-2008, Saat: 07:17 PM <
hO$GeLdin Tekrardan aramiza
gamZede geLecek mi ?
Tekrardan hoşbulduk arkadaşlar bu sıcak karşılama için teşekkür ederim...Umarım bu kısa ayrılık som olur ve bir daha ayrılmayız
Hoşgeldin "AZİZ" seni yeniden burda görmek çok güzelll umarım hep burda olursun bundan sonra bizimlee HOŞGELDİNN...
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoşgeldin "AZİZ" seni yeniden burda görmek çok güzelll umarım hep burda olursun bundan sonra bizimlee HOŞGELDİNN... Tekrardan hoşbulduk hilal,senide tekrar gördüğüm için mutlu oldum...Bundan böyle hep beraberiz
tabiki tekrardan aliriz sen beni suanda tanimiyorsun nick degistirdim icin ben yozgat guzeli olan nicklidim neyse tekrardan hosgeldin aramiza seni gördüme cok sevindim iyi forumlar
SeVDa MaSaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabiki tekrardan aliriz sen beni suanda tanimiyorsun nick degistirdim icin ben yozgat guzeli olan nicklidim neyse tekrardan hosgeldin aramiza seni gördüme cok sevindim iyi forumlar Bak şimdi tanıdım işte tekrardan hoşbulduk beni tekrar aranıza kabul ettiğiniz için bende çok mutlu oldum...Bundan böyle daha da güçlü olcaz ve ayrılmıcaz |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende geldim... benide alsanıza aranıza:D | coNrad | 18 | 1,236 |
04-14-2022, Saat: 02:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
benide alırmısınız aranıza??:) | esra_55 | 28 | 949 |
04-13-2022, Saat: 10:01 AM Son Yorum: wildfang |
|
Benide aran?za al?rm?s?n?z? | kayya | 10 | 724 |
04-04-2022, Saat: 10:09 AM Son Yorum: wildfang |