PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DioSunn.. oLdumu senCe :S
Oldu...
OLmaması YanLıstı bence..
Sen vurdunda ben öLmedim mi ?
|
PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DioSunn.. oLdumu senCe :S Oldu... OLmaması YanLıstı bence..
03-13-2008, Saat: 11:24 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oldu... Hmm... Iyimisin sersim ? PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hmm...Neden ordan bakınca..kötu gıbımı duruyorum.. Bugun ..hıc OLmadıgım Kadar ıyıyım ben..
03-13-2008, Saat: 11:28 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Neden ordan bakınca..kötu gıbımı duruyorum.. masaLLah ma$aLLah .. sen iyi oLda gerisi önemLi deiL ama bukadar iyi oLmana sebep ne ? Yok bisiy oyLesine deme PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:masaLLah ma$aLLah .. sen iyi oLda gerisi önemLi deiL ama bukadar iyi oLmana sebep ne ? Yok bisiy oyLesine deme Bılmem...Bugun...KeyıfLıyım Bıraz.. Yanı ıyıyım..BeLkı ..Netı ILk actıgımda senınde burda olmandan kaynakLanıyodur :
03-13-2008, Saat: 11:35 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bılmem...Bugun...KeyıfLıyım Bıraz.. Yanı ıyıyım..BeLkı ..Netı ILk actıgımda senınde burda olmandan kaynakLanıyodur : Oyyy :$ :$ simdi bende çok iyi oLdum birden Dersteyim bu sefer girdim derse ama bu seferde ders bo$ .. Dün aksam sen geLmedin mi hiç ? PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Oyyy :$ :$ Hayır Gelmedım..Sadece Sen oldugun zaman GeLıcem bundan sonra... Benım oLdugumu NasıL bıLıceksın..Deme..Ben Nerde OLsan buLurum Artık
03-13-2008, Saat: 11:40 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hayır Gelmedım..Sadece Sen oldugun zaman GeLıcem bundan sonra... Hmm.. anLadim ben PemBe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hmm.. anLadim ben Bana söyLe Kas Göz ısaretı yapma dıye Kac kere SöLıcem Sana Bı Kerede Sözumu DınLe ben sne Istemıyon dıye ..SmıLerımı sıldım sen..Benım sözumu dınLemıyosun...
03-13-2008, Saat: 11:46 AM <
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana söyLe Kas Göz ısaretı yapma dıye Kac kere SöLıcem Sana Bı Kerede Sözumu DınLe ben sne Istemıyon dıye ..SmıLerımı sıldım sen..Benım sözumu dınLemıyosun... aman ne buyuk bi fedakarLik (: Iyi taam bundan sonra goz kirpmam DiL cikarmamda bi mahzur varmi fedakar insan ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sen Vurdun da Ben Ölmedim mi? | MaSaL | 0 | 381 |
02-03-2010, Saat: 03:51 PM Son Yorum: MaSaL |