canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle dio ama bilemicem şimdi tanıyo baksanaAA Sen ne zmn kaza yaptın yiğenim ben bilmiyom
kesin şimdi beni de tanımıyorsundur
mrb
|
03-13-2008, Saat: 12:22 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle dio ama bilemicem şimdi tanıyo baksanaAA Sen ne zmn kaza yaptın yiğenim ben bilmiyom kesin şimdi beni de tanımıyorsundur
03-13-2008, Saat: 12:23 PM <
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yo gozun hıc gormedıgını sanmıorum kac kez gordu benı sayısını bende bılemıycem nakor actıgım camlar haram olsun:hihi:hihi :hihi :hihi olsun demi izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yo gozun hıc gormedıgını sanmıorum kac kez gordu benı sayısını bende bılemıycem nakor actıgım camlar haram olsun hastalığımla dalga mı geçiyorsun sen bi snei değil bi çok kişiyi hatırlamıyorum geçen yolda yürüyorum eller cebiimde karşımdan angelina geliyor ben yürüyorum canat dedi döndüm efendim dedim tanımadın mı beni dedi yani onu bile tanımadım unutmuşum yanii sen düşün gerisini
03-13-2008, Saat: 12:26 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hastalığımla dalga mı geçiyorsun sen bi snei değil bi çok kişiyi hatırlamıyorumWOWWW demek onu bile tanımadın ha yiğenim o zmn sen acil bir şekilde başka bi doktora görün yiğenim benim
03-13-2008, Saat: 12:30 PM <
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya atıo ya o bunu tanımamıstırhıhı bencede
03-13-2008, Saat: 12:32 PM <
ele tabı ya canat nerdesın nan utandınmı yoksa artık bızıdemı hatırlamıosun
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|