Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kusura bakmayınnn
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her insan gibi sevdiklerimi kıskanıyorumm ama bundan utanıyorumm çünküü arkadaşlarımı sevgililerinden kıskanıyorumm bana onlarıı ballandıra ballandıra anlatmaları artık tek muhabbetimizin sevgilileri olmasııı beni çok sinirlendiriyo benden uzaklaştılar iyicee yaa özür dilerim hepiniz canımsınn ama sevgililerinizden nefret ediyorummm çıkmasanıızz olmaz mıııııııı SadSad

Belkide seninde anlayacağın biri vardır ?
Ara
olmasada olur
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için Smile
Ara
Kıskanmak, bence hayata daha ciddi bakıyorsunuz...Hayat sıralamasında sevgili kavramı oldukça sonlarda sanırım..:A:
Ara
history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kıskanmak, bence hayata daha ciddi bakıyorsunuz...Hayat sıralamasında sevgili kavramı oldukça sonlarda sanırım..:A:

bana niye diyosunkiii Big Grin sevgilisi olanlara de ben sevgilileri olmasını değill bşka konuşacak konbumuzun kalmamasına sinir olduğumdann arkadaşlarımı kıskanıyorumm sevgililerinden
Ara
sevgilileriyle konuşamayanlarda var Big Grin
Ara
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevgilileriyle konuşamayanlarda var Big Grin

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grinbiliyorum canımm Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi