Böcük Adlı Kullanıcıdan Alıntı:C0k qüZeLmi$..x)
T$kLeR..
Rica ederim canım benim
'Hadi Gülümse ..
|
Böcük Adlı Kullanıcıdan Alıntı:C0k qüZeLmi$..x) Rica ederim canım benim
Sesin düştüğü an içime, gülüşünle dünyanın sekizinci harikasını keşfe doğru yol alır gözlerim.
“Sen” düşüncelerini doldururken yürek cebime, aheste bir nefesin ilk adımı atarım sana doğru... çoq qsL paylaşm içn tşk =)
04-27-2008, Saat: 09:07 PM <
gülümse Hadi gülümse..
belki şehre bir filim gelir bir güzel orman olur yazılarda iklim değişir akdeniz olur sezen aksunun şarkısı aklıma geldi duuu dinliyim aha açtım.. Bu şarkı bende çok anlamı olan bir şarkı bir kedim bile yok anlıyormusun Hadi gülümse Bu arada bu resimdeki kız Aynı periye benziyor saol güzeldi yüreğine sağlık Gülümse hadi gülümse bulutlar gitsin
Yoksa ben nasıl yenilenirim hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir akdeniz olur gülümse... Tut ki karnım acıktı anneme kustum Tüm şehir bana kustu... Bir kedim bile yok anlıyor musun Hadi gülümse... Sazlarım vardı ırmaklarım vardı Çakıl taşlarım vardı benim Ama sen başkasın anlıyor musun Başkasın... Cok güzel bir şarkı .. Sipas Hocam, Meleğimi özledim benn .. Sevgiyle .. Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla bende özledim bremin ahaha ..eyv. bremin Bir msn uğrasana sen, şimdi ben cıkmadan önce, Ayriyettende helalleşiriz, bakarsın dönmezsin oralardan Allah korusun cidden ya ..
04-27-2008, Saat: 09:29 PM <
kötüye bişi olmaz
ben ne yollardan geri geldim Senin gündüz gidemediğin yere biz gece giderdik Ne laf ama ehehe bakim msn ye inşalah açılır güzel yürek |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gülümse:):) | ÇiLeK | 4 | 343 |
04-12-2022, Saat: 12:24 PM Son Yorum: wildfang |
|
Cellat geçir hadi ilmeği boynuma | Masal_yuzLu | 65 | 2,834 |
04-10-2022, Saat: 05:25 PM Son Yorum: wildfang |
|
Biraktim Hadi Git........ | ÇiLeK | 2 | 410 |
04-10-2022, Saat: 11:59 AM Son Yorum: wildfang |