SarıL bana ...
|
04-27-2008, Saat: 01:22 AM <
Bana yarın görüşemeyecekmişiz gibi sarıl. Öyle bir sıkı sarıl ki hiç unutmayayım. Bu sefer yanakların değil Dudakların değsin yüzüme Bana yarın görüşemeyecekmişiz gibi sarıl.
Öyle bir sarıl ki rüyalarım gercek olsun. Bu sefer ayrılana kadar ağlatma beni Gönlüm huzur dolsun Bana yarın görüşemeyecekmişiz gibi sarıl.
Öyle bir sar ki sıcaklığını alayım. Bu sefer hemen kaçma Güzel kokunu içime çekeyim. Bana yarın görüşeyemecekmişiz gibi sarıl.
Öyle bir sarıl ki hiç bitmez sanayım. Bu sefer yüzünü hemen çevirme Sana son bir kez bakayım. Bana yarın görüşeyemecekmişiz gibi sarıl.
Öyle bir sarıl ki ölene kadar ayrılmayalım. Bu sefer gözlerini kaçırma benden Bırak içinde kaybolayım sevginin bittiği yerde sarıl bana
heyecanların tükendiği ve artık yapacak hiçbir şeyin kalmadığı bir anda çek kolumdan../..gözlerimi daya gözlerine bir anda dalıp git bana ismini anmaktan usanmayan dudaklarımı öp.. düşlerimizin yorulduğu yerde tutun bana beni çağıramayacak kadar uzakta ol ve ben gelemeyecek kadar koşayım sana imkansızı iste mesela "unut", de dudaklarım değil gözlerim boşalsın o dakika giderken unutamadığım yerden dönüp bakayım sana özlemlerine gebe kalan bedenimi öp.. üşümeye başladığın yerde ısın bana gözlerim ağlamaktan şişmiş olabilir../..aldırma her halimle güzel bul beni her halimle karış bana bir demet papatyayla bile kandırabilirsin beni sakın unutma sende tutunduğum yer kadar yüreğimi öp. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
{Gel BaNa..} | ROSE | 13 | 878 |
04-14-2022, Saat: 08:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sensizliğin Ölüm Olmasın Bana...... | *TATLI BELA* | 5 | 712 |
04-12-2022, Saat: 04:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dokunma bana dokunma...!-Gönül hancım..-unuttum-ben günah işleemdim sadece S.sevdim.. | PaPaTYa_PReNSeS | 9 | 771 |
04-12-2022, Saat: 04:15 AM Son Yorum: wildfang |
|
bana kalbimi geri verme | ÇiLeK | 9 | 525 |
04-11-2022, Saat: 11:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
bana hayatı anlatma | deryalım | 3 | 465 |
04-11-2022, Saat: 01:09 AM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi