birasmı????????
bayaa zorluolar ama inat ettim özkökün makamına oturcam
tabi 23 nisanda:yikildim:
bayaa zorluolar ama inat ettim özkökün makamına oturcam
tabi 23 nisanda:yikildim:
Gûnês bîrgûn bâtîdân døgâ¢âk.... ●๋: sıkılanlara yeni resimler : )) Son 175 GÜN
|
birasmı????????
bayaa zorluolar ama inat ettim özkökün makamına oturcam tabi 23 nisanda:yikildim: anti_parantez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he he kesin alırlar ya amerikada yada israilde olursan kesin alırlar ama türkiyede biraz zorluk çıkarta bilirler :tey: bence bunu askerdeki erkekler duymasın seni kurşuna dizerlerkız askere geliyo sen engel oluyon diye:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
05-11-2008, Saat: 12:52 PM <
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence bunu askerdeki erkekler duymasın seni kurşuna dizerlerkız askere geliyo sen engel oluyon diye:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: kesin ya öle tiplerde yok değil ( ABİ kızları niye almıyolar asker gül gibi geçiniriz ) zavallı yaratıklar ya bazen acıyorum onlara allah kahretsin içimdeki şu hayvan sevgisine .....:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
:tey::tey:
anti_parantez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesin ya öle tiplerde yok değil ( ABİ kızları niye almıyolar asker gül gibi geçiniriz ) sen pek doygun gibisintü tü tü maşaallah:tey::tey::tey:miley16:
05-11-2008, Saat: 12:56 PM <
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::tey::tey: hayatımı gerektiği yerde gerektiği gibi gerektiği zaman gerektiği kişilerlerle yaşıyorum ..... okadar sadece ... çok mu gerekli yorum acaba :kiyamam: anti_parantez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayatımı gerektiği yerde gerektiği gibi gerektiği zaman gerektiği kişilerlerle yaşıyorum ..... okadar sadece ... bu kadar gerekli kelmesinin üstüne gerekli demicem gerekliden midem bulandı...GEREKSİZ BENCE:kiyamam:
05-11-2008, Saat: 01:00 PM <
angel16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu kadar gerekli kelmesinin üstüne gerekli demicem gerekliden midem bulandı...GEREKSİZ BENCE:kiyamam: çaktırma ama ne demek istediğimi ben bile anlayamadım başka resmimide ekleyim derken gerekli gereksiz yazdım işte bişeyler :tey:
05-11-2008, Saat: 01:01 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyse ben hala komando olamadı senin içinde bişeyler düşünüp komando yapmak lazım seni : ))) miley13: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ben NAzLı:)YEni rEsmim | bskntin_asi_kızı | 120 | 5,923 |
04-05-2022, Saat: 01:08 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bunlarda yeni resimlerim... | CReATuRE | 102 | 8,422 |
02-15-2016, Saat: 05:53 PM Son Yorum: Leader |
|
Duygusuz.com a özel resimler | Leader | 72 | 6,083 |
10-24-2010, Saat: 07:51 PM Son Yorum: >>€C€<< |