elektirk olmadan işlemci olsa neye yarar:yikildim:
Anket Başlığı: Hadi Bakalım Ne Diyeceksiniz.Görelim Bilginizi. |
|||
İşlemci | 4 | 66.67% | |
ekran kartı | 0 | 0% | |
harddisk | 1 | 16.67% | |
işlemci fanı | 0 | 0% | |
rem | 1 | 16.67% | |
Katılımcı sayısı: | 6 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Bilgisayarin çalişmasini Sağlayan.
|
05-30-2008, Saat: 05:53 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bi kac kere werdm 4mdi T$KLer
05-30-2008, Saat: 05:54 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Aynur Abla istediğin rep olsun bak bakalım tecrübe puanına. SaÄžoL HüseYin KaRDe$
05-30-2008, Saat: 05:55 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:elektirk olmadan işlemci olsa neye yarar:yikildim: Asya ben senin ne çeşit bir kişilik olduğunu çözemedim konularına bakıyorumda bazen aşırı duygusal bazen aşırı şakacı bazende aşırı komik bir kişilik görüyorum sende anlamadım senin kişiliğini sakın yanlış anlama yani ben senin ruh halini anlayamıyorum.
05-30-2008, Saat: 06:42 PM <
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Asya ben senin ne çeşit bir kişilik olduğunu çözemedim konularına bakıyorumda bazen aşırı duygusal bazen aşırı şakacı bazende aşırı komik bir kişilik görüyorum sende anlamadım senin kişiliğini sakın yanlış anlama yani ben senin ruh halini anlayamıyorum. onu bitek sen anlayamıyon seni burda Kimse anlayamıyor :d :yikildim:
05-30-2008, Saat: 06:45 PM <
The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu bitek sen anlayamıyon Bende senin benimle ne derdin olduğunu bir anlasam.
05-30-2008, Saat: 06:46 PM <
ne Derdim oLcak Senle Ya..
Takılıyoruz Her$eye Tribe qiriy0n.. sevdiqimden takılıyorm Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Asya ben senin ne çeşit bir kişilik olduğunu çözemedim konularına bakıyorumda bazen aşırı duygusal bazen aşırı şakacı bazende aşırı komik bir kişilik görüyorum sende anlamadım senin kişiliğini sakın yanlış anlama yani ben senin ruh halini anlayamıyorum.annem 22 yıldır çözemedi bende hala çösemedim karışık salata diorm ben kendime The jøkÃ©Я™ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:onu bitek sen anlayamıyon:yikildim: joker beni anlıo demkki
05-30-2008, Saat: 06:50 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: anlıyorm |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi