3. reSm gzel =))
Birz DEgiŞk Ama....! bkin Bİ
|
:boo
djseninim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yakısmıs saçlar hiç görünmüon rize sokaklarındayada kaç kere yanındna geçiom ruhumus duymuo ne yaparsn oyle ona buna bakan erkk degilm drr miley21: dogaldrrrr ama artik ist dayim goremzs,nnnn miley20:
Yorum İÇin SaGolnun ALlah sizde Sevdiklerinize BagişlasiN.....
Murat, Forumda ilk resmini gördüğüm günle bugünü kıyaslıorumda arada dağlar kadar fark var.. Aştın kendinii deişiklik ii geldi sana.. Rabbim sevdiklerine bağışlasın seni..Güzel resimler
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Murat, Forumda ilk resmini gördüğüm günle bugünü kıyaslıorumda arada dağlar kadar fark var.. Aştın kendinii deişiklik ii geldi sana.. Rabbim sevdiklerine bağışlasın seni..Güzel resimler sagoll bkim ilkkez senden dogru durus yorum yaptinnn aferimmm:$
Sen doğru bir resim eklemişsin bende doğru bir yorum yaptım Dost acı söyler..Ne görüorsam onu söylüordum yanlış anlama..
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen doğru bir resim eklemişsin bende doğru bir yorum yaptım Dost acı söyler..Ne görüorsam onu söylüordum yanlış anlama.. way yesinler ne dİYmmm miley14: senden bi resm koyda biz yorum yapalimmm:pisik:
Resim koyarsam yer yerinden oynar Prensip meselesi ben resim falan koymam.. Msn de bile pek koymuorum.. bilen bilio reklam yapmaya gerek yok Yanlış anlama şaka yapıorum hea
evet saç çok hoss ... davut güloğluna bension aklıma geldi bi an :S
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
08 Aralık 2007 yeni yaniii birz yaşlandik | lazmurat | 23 | 1,168 |
01-01-2008, Saat: 04:19 AM Son Yorum: lazmurat |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi