Benim Annem Suan Kendi Evinde
suan annen napıyo.....:D
|
BiRiciGim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim Annem Suan Kendi Evinde hoy hoy yesınler menım annem suan kendı efınde dermıste...napıo pekı mesele benum annem uyuyo kıskannnnnn:$miley14: sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hoy hoy yesınler menım annem suan kendı efınde dermıste...napıo pekı mesele benum annem uyuyo kıskannnnnn:$miley14:dur ariyimda sorayim napiyomus niye kiskaniyim öle huyum yoktur perde asiyomuss diadora Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana kıs istemee gitti..D miley21:YA BENUMSUNN YADA KARA TOBRAGIN OqadaR... BiRiciGim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur ariyimda sorayim napiyomus niye kiskaniyim öle huyum yoktur perde asiyomuss he dımam ınsan yardıma gıder perde asarken düscek allh korusun yorulmustur hoy hoy teseme kıyamam ben ona benmı gidiyim yardıma kızı varken he:$miley14:
06-22-2008, Saat: 12:45 PM <
BiRiciGim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur ariyimda sorayim napiyomus niye kiskaniyim öle huyum yoktur perde asiyomussGit yardım et ne biçim evlatsın hoh sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:miley21:YA BENUMSUNN YADA KARA TOBRAGIN OqadaR... hoh hoh torpaaı tercih ederim.. çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Git yardım et ne biçim evlatsın hoh dam üstüne bastın ayagının kaldırrr............. hadi duygusuzca anneye yardıma gıdıok bu naylon efladın yardım etcegı yog not:abımede naylon eflat dıom cok yag yapıo bısımkılere en cok onu sefıolar ama nedense hiç bişi yabmıo |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ŞuAn HaNgİİ $aRkIyII dİnLiYoRsUnNN ?? | cik_cik | 9 | 575 |
04-10-2022, Saat: 01:00 PM Son Yorum: wildfang |
|
şuan cebinizde kaç para war ?? | lover | 40 | 1,913 |
04-09-2022, Saat: 02:33 PM Son Yorum: wildfang |
|
Şuan Ne YiYorSun....? | €BeRimSin | 152 | 7,897 |
04-09-2022, Saat: 02:08 AM Son Yorum: wildfang |