çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Amin darısı başına
dalgamı gecon ya nese ısallh:boo
artı ıtıraf edıyorum benım bi sefgılem bıle yog ve artık kendıme güven müven kalmadı
|
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Amin darısı başına dalgamı gecon ya nese ısallh:boo
ya burasıda canata kıs bulma sayfası osun kuşumun mürüfetını göremeden ölüjem
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne etcen sevgiliyi kısss oyy oyy oyy Atilla abim konusmuss Ve Cokta Dogru Demis
06-22-2008, Saat: 01:28 PM <
sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya burasıda canata kıs bulma sayfası osun kuşumun mürüfetını göremeden ölüjem Allah gönlüne göre versin sudenaz ne diyebilirim ki kardeşim. GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende sana diiim ozamn seni en iii diedorA abi bNi meleğe benzettin galiba..:eek::eek::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: sudenaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama omaskı janım sende herkese acık kapı bırakıon fırlama...bak emınsın dımı sonra muyatt yemesın sanagerci sana kıyamas oo korucakya Ben teklifimi yaptım karar senin kim yerse yesin ama boğazında kalırım haberi olsun yiyeceklerin
sudem balım yaff ne yapcan sevgiliyi canım benm
sana sevgili yasaklıom haberin olsun duymayım bidaaa hae sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sudem balım yaff ne yapcan sevgiliyi canım benm allhım sana cop sefom sen ne dersen oooooo afde kalmaya rasıtyım sen ol yanımda sadece senı cok sefom senı cok sefom senı cok sefommmmmmmm cogggggggggggg:$:$miley14:miley14:cok ösledımmmmmmmmm kusum bag creatureyı aldım :S ama yasaktı ...cıgnenemek ıcın konulmasmı onlay hoy hoy dımam dımam beklıcem kalcam efdesen ne dersen ooo CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben teklifimi yaptım karar senin kim yerse yesin ama boğazında kalırım haberi olsun yiyeceklerin aldım gitti bea efde yardım edersın annene yanı annememiley14:miley14: ihi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
itiraff EdiyorUM :) bEn oNu SeViYoRuMMM | Shimariq_Shey | 38 | 3,002 |
04-15-2022, Saat: 04:40 AM Son Yorum: wildfang |
|
bi itiraf daha | djseninim | 6 | 515 |
04-14-2022, Saat: 06:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 481 |
04-14-2022, Saat: 01:59 PM Son Yorum: wildfang |