Yorumları: 7,837
Konuları: 905
06-30-2008, Saat: 10:34 PM
Ortada Komik Bir Durum Yok Siz önce Kendinizi Bir Eleştirin Bakalim Başkasindan önce Bizim Yetkimiz Yok Diye Illa Yorum Yapacaksaniz Inşallah Olur Deyin Illa Olmaz Değiştirmeyiz Demeniz Gerekmez Sizin Isteklerinize Böyle Yorumlar Yapildimi Mesela Kartal Kim Sana Birşey Dedi Sana Denilmeyen şeyide Sen Kimseye Söyleyemezsin. Böyle Bir Hakkin Yok Dikkatle Yorumunu Yap Illada Olmaz Diyeceksen Umursama.
06-30-2008, Saat: 10:39 PM
Bana bak seni kimi nerden kovuyorsun forum senin babanın malı değil dikkatli konuş.
06-30-2008, Saat: 10:51 PM
Benim sana msnde tek dediğim gözün aydın ban yedim dedim sen birşeyler dedin sinirlenip bende seni engelledim ben senin arkandan iş çevirmem küfürde etmedim yalan konuşma herşeyi anlatırım adam gibi ban yersemde yerim bunuda senin yüznden değil kendim etttim kendim buldum derim ama birde şu var bugüne kadar sesimi çıkartmadım diye tepeme çıktınız ama bundan sonra sesimi çıkartırım sende yol yakınken benimle uğraşmaktan vazgeç.Bugüne kadar kimseye sert çıkmadım ama gerekirse sert bile çıkarım beni aptal yerine koyma koyacaksanda umursama anladın mı?