MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAPMAM YAPMAM YAN? HERHALDEEE ATSANIZDA GER?? CIKARIIMM BEE
kolay? var can?mc?m bisde seni geri atar?s
L?ks B?r Otel Sanmayin::::::s_lt_n
|
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAPMAM YAPMAM YAN? HERHALDEEE ATSANIZDA GER?? CIKARIIMM BEE kolay? var can?mc?m bisde seni geri atar?s
10-03-2006, Saat: 01:08 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kolay? var can?mc?m bisde seni geri atar?sYAAAAAAAAA TAMAM YAA YANLI? B??? YAPMAM BENNNN YAA DYGUSUZLARDAN AYRII KALAMAMAM MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAAAAAAAAA TAMAM YAA YANLI? B??? YAPMAM BENNNN YAA DYGUSUZLARDAN AYRII KALAMAMAM tamam can?mc?m sakin ol bilios yann?? bi?i yapmass?n atm?yos seni s?rf ?akas?na hafusa atar?s aras?ra hehehehhehehe
10-03-2006, Saat: 01:13 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam canımcım sakin ol bilios yannış bişi yapmassın atmıyos seni sırf şakasına hafusa atarıs arasıra hehehehheheheATASANDA BİŞİ OLMAS İİ YÜSÜCÜYÜMDÜRR HEHEHE SENİİ GÜCÜM YETTİĞİ KADAR BOĞMAYA ÇALIŞIRIM BENDE HAVUSDA HEHEHE MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ATASANDA B??? OLMAS ?? Y?S?C?Y?MD?RR HEHEHE SEN?? G?C?M YETT??? KADAR BO?MAYA ?ALI?IRIM BENDE HAVUSDA HEHEHE heheheheheh g?c?n yetmes san?rsam bo?ulma ihitimalin y?ksek g?? konusunda ama ben daha ?ok ?ocuk hafuslar?n? tercih ediyom daha 5 ya??nday?mda
10-03-2006, Saat: 01:18 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheheheheh g?c?n yetmes san?rsam bo?ulma ihitimalin y?ksek g?? konusunda ama ben daha ?ok ?ocuk hafuslar?n? tercih ediyom daha 5 ya??nday?mdaHEHEHEH ?LAH? SENN ALLAH ?Y?L???N? VERS?NN YAHUU TAMAM BU GEN?? YASIMDA ?LMEK ?STEM?OMM SENDEN UZAK DURACAMM MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HEHEHEH ?LAH? SENN ALLAH ?Y?L???N? VERS?NN YAHUU TAMAM BU GEN?? YASIMDA ?LMEK ?STEM?OMM SENDEN UZAK DURACAMM amin versin valla yoksa hep b???le k?t? kalpli olarak kalcam nese hadi fasge?tim ?lme ya?a saten ben beceremem ?ld?rmeyi hani s?r?nmek isteseydin bi nebze
10-03-2006, Saat: 01:23 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin versin valla yoksa hep b???le k?t? kalpli olarak kalcam nese hadi fasge?tim ?lme ya?a saten ben beceremem ?ld?rmeyi hani s?r?nmek isteseydin bi nebzeAAAAAAA BEN?M G?B? TATLI B? KISA KIYAMASDIN ZATENN CNMCM MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AAAAAAA oyoyooyoyoyoy karde?ime bak merak etme can?mc?m ben bu k?yma ve di?er eziyet kesimiyle ilgilenmiyorum yafff g?selce e?lenirdik i?te amma g?sel olurdu he......
10-03-2006, Saat: 01:47 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyoyooyoyoyoy karde?ime bak merak etme can?mc?m ben bu k?yma ve di?er eziyet kesimiyle ilgilenmiyorum yafff g?selce e?lenirdik i?te amma g?sel olurdu he......?? YAAA ??LG?LENME ZATEN YAKI?MAZ SANA:p :p HARB?DEN EGLEN?RD?KK AMA |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
renkli otel odaları | lover | 11 | 1,294 |
04-10-2022, Saat: 04:23 PM Son Yorum: wildfang |
|
dubaideki yedi yıldızlı otel | *gunefim* | 3 | 949 |
09-10-2007, Saat: 12:18 PM Son Yorum: Qetesh |
|
7 y?ld?zl? otel | MacArthur | 2 | 1,247 |
09-20-2006, Saat: 07:40 PM Son Yorum: keram88 |