Biricigim...[SES]http://www.fileupyours.com/files/201779/Serdem%20Coskun-Biricigim.mp3 [/SES]
Ömrüm Oldukça seni sevecegim..
Ben bir tek seni istiyorum...
Ömrüm Oldukça seni sevecegim..
Ben bir tek seni istiyorum...
•◘• ~♥~Biricigim•◘• ~♥~Ben sadece seni istiyorum.
|
Biricigim...[SES]http://www.fileupyours.com/files/201779/Serdem%20Coskun-Biricigim.mp3 [/SES]
Ömrüm Oldukça seni sevecegim.. Ben bir tek seni istiyorum... Sen her akşam benimle olmalısın
Sen her sabah yanımda uyanmalısın Sen her akşam benimle olmalısın Sen her sabah yanımda uyanmalısın Asla dayanamam senin yokluğuna Hatta sen benden de hatta sen benden de Daha çok yaşamlısın Biricik sevgilim biriciğim Ömrüm oldukça seveceğim Biricik sevgilim biriciğim Can diye bir seni bileceğim biriciğim İste değişeyim kötü huylarımı İste terkedeyim sevmediğin dostlarımı İste değişeyim kötü huylarımı İste terkedeyim sevmediğin dostlarımı Dayanırım açlığa susuzluğa Yeter ki koyma sen yeter ki koyma sen Yerime başkasını Biricik sevgilim biriciğim Ömrüm oldukça seveceğim Biricik sevgilim biriciğim Can diye bir seni bileceğim biriciğim Al al iki gözümden birini senin olsun Gel yasla ruhuma yüreğini can bulsun Çok aradım çok bekledim seni Dualarımı kabul eden tanrı'ma şükürler olsun Biricik sevgilim biriciğim Can diye bir seni bileceğim biriciğim... Yine hoşgeldin mutluluk gönül kapılarıma,
Sensin sebep;gülücükle donatılan yanaklarıma; Ve dünyanın en güzel çiçekleri kıskanır güzelliğini, Melekler şahittir vazgeçilmez sevgimize ... Ayrılık;ders veren bir öğretmen gibiydi, Verdiği dersin her dakikası yıllara bedeldi, Uzak olmak senden bir dakika bile, Yüzümde yılların izini bırakıp gitti... Seviyorum;yüzünü,gözlerini,bakışıni,gülüşünü;
Yaşamak için muhtacım güzeller güzelim; SENİN SEVGİNE....
çiLek emeğiNe sağLık çoq gsL bir şiirdi
duyguLarıNı gsL kNşturmuşsuN....
Sagol Edozan begenmene sevindim..
Herşey yüregince olsun.. Eee yazdıran insan mükemmel olunca.. Sevgiyle KaL Kimseyi gönlüm böylesine kabullenmedi Yüregime girdigin o anda kimsin sen dedim.. Böylesine içime nasıl girmiştin Karanlık dünyama ışıgın yansımıştı O anda hayatımın vazgeçilmezi olanacagını hissettim Yalancı şuı dünyada gerçekleri gördüm yüreginde Uzak diyarlardan geldin gönlüme Öylesin buz kesmişti ki yüregim sen ısıt Sevgi sarıncagını sen sardın yüregime Senin tanıyınca sevgi turnalarıda geldi Şimdi turnalar başımda dolaşıyo Sevginse tüm hücrelerimde Şiir yazdım,yazılarla anlatmak istedim seni Ama hiç bir sözcük hiç bir yazı seni anlatamadı İçimdeki yerin öyle derin ki İlik ilik işlenmişsin benligime İliklerime kadar işlemişim ben seni Sen canımsın kanımsın biricigimsin benim Vazgeçilmezimsin Senin sevgine yürege muhtacım Vazgeçemem senden Biricigim... ÇiLeK
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sagol Edozan begenmene sevindim.. Canımsın .. Aç yüreğini biriciğim yüreğin olmaya geldim...
Karanlıklarını aydınlatmak için güneşin olmayı Gözyaşlarını silmen için geceleri böldümde mendilin olmaya Yakarışlarını bitirmek için duan olmaya Artık istediğin gibi haykırabilirsin çünkü sesin olmaya geldim Geçmişi unutman için sana yeni bir hayat sunmaya Mutluluk getirip hüzünlü geceleri bitirmeye Vazgeçmemen için bitirmemen için,tüm gerçekleri haykırmaya. Sevgi dolu günler..yeni yeni heyecanları yaşatmaya geldim.. Eski günlerdeki gibi gelsin diyorum hayaller,umutlar,bütün gerçekler senin gibi.. Bitsin bu yalancı sevdalar ben gerçeğin olmaya Çok güzeldi eskiden,çok duygulu,ölümsüzdür derdin sevdaya.. Oysa bir gülüşün yeterdi bana ,yüreğini yüreğimde çarpmaya.. Aç artık eskisi gibi yüreğini bana yüreğin olmaya geldim Sen yalandan sevdlara tutunamassın biliyorum.. Tutunsanda yürek acısına dayanmasın..gel Biricigim .. Ben canında can kanında kan olmaya haytın neşen kederin olmaya geldim Ben her zaman sevgin için yanmaya gelirim Hiç dayanamam! Ne senden ayrılırımaya, ne seven yüreğine Bu uğurda canımı versemde..vazgeçmem biriciğim senden yine. Yüregim sana açıktır ışıgım
Gir içeri gir...sakınmadan hiçbirşeyden Yüregimi ferahlat bir nane kokusu gibi o nurunla Sen gir şu yüregime ben başka ne isterim ki biricigim... Bana hayat veren gülüşün Bana hayat veren ışıgın Bana hayat veren sevgin biricigim Seninle her saniyem,her günüm dolu dolu geçiyor Seni her düşündügümde içimi huzur kaplıyor.. Hep yanında hep yanımda olmanı istiyorum
Benden bir adım öteye gitmeni istemiyorum Hayatıma ışık veren sevgin hep olsun istiyorum Ben senle huzur buluyorum ben senin sevgin hayata tutunuyorum Eger senin ışıgın olmazsa ben solarım nefessiz hayatsız kalırım biricigim Sen bir sonsuzluksun bende bitmeyen bitmeyecek olan sonsuzlugum Hayat veren sevgimsin.. Ve sonsuzlukta bile senle olmayı diliyorum.. Biricigim ben senin sevgini sonsuza dek yaşacagım Ölümde gelse sen yüregimde atacak cansın Işıgımsın sen biricigim... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
asi_ve_mai & acemhe'den "seni bir kez sevebilirim" | acemhe | 42 | 4,573 |
09-18-2024, Saat: 01:35 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Seni Anliyorum | eRCi | 10 | 871 |
04-15-2022, Saat: 04:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yazıklar OLsun Git İstemiyorum Seni.... | €BeRimSin | 14 | 1,800 |
04-15-2022, Saat: 01:11 AM Son Yorum: wildfang |