нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla ben isyan ediyorum bile bak (:isyan insanın acizligini gösterir
özledimmmmmmmmmmmmmm
|
10-08-2008, Saat: 03:57 AM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:isyan insanın acizligini gösteririlginç ben aciz olduğumu düşünmüyorum özlediğimi dile getirmek acizlikse evet acizim isyanım sevdiğim insanların uzağımda olması he bunlar acizlikse ona da eyvallah
10-24-2008, Saat: 08:01 PM <
Herşeyi ÖZLEDİM..ÖZLEDİM.ÖZLEDİM.ÖZLEDİM.ÖZLEDİM
ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÖZLEDİM.. ÇİLEÄžİM SENİ EN ÇOK ÖZLEDİM EN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOK ÖZLEDİM.
10-24-2008, Saat: 08:18 PM <
evet ama insan zaman sonra artık dayanamıyor dokunmak istiyor sarılmak istiyor sevdiklerine ah ah
10-24-2008, Saat: 08:20 PM <
нüzüηçiçєği Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet ama insan zaman sonra artık dayanamıyor dokunmak istiyor sarılmak istiyor sevdiklerine ah ah evttt yaaaaaamiley17:
BEnde ÖZLediM BEnde REsMşn WAR sUAN EliMDe SANa KOŞMAk iSTEriM DerMan YOq DizLEriMDe..
10-24-2008, Saat: 08:22 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:işte bu....ne zaman biter bu özlemler sence
10-24-2008, Saat: 08:23 PM <
dj_FoRzA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEnde ÖZLediM BEnde REsMşn WAR sUAN EliMDe SANa KOŞMAk iSTEriM DerMan YOq DizLEriMDe..Ahhh ahhhhh sevdiklerim uzağımda olanları herşeyi öyle çok özledim ki allahım kavuştursun kısa zamanda artık . |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi