cnmm güzelsin bencede
En doqaL haLLerim xcvx :D
|
eSrA_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ReziLLik yaaaaaaaaaTipe ßaak qözLer kapaLı KAfayı çekmiş gibi duruyon... Güzel kızsın Allah sahibine bağışlasın
10-20-2008, Saat: 07:33 PM <
senın bu dogal halınmııı bence bu halın daha guzel cok asırı makyaj sana hıc yakısmıyo bebuss
eSrA_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anLayana Cicim anLamayana deiL = ) bunda anlaşılmayacak bişey yok cnm dogal demek makyajsız kendin gibi olmak demek ama ben o resimlerde öle bişey göremedim malesefki neyse sen kendini öle görüorsa mesele yok demektir
10-20-2008, Saat: 07:42 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunda anlaşılmayacak bişey yok cnm dogal demek makyajsız kendin gibi olmak demek ama ben o resimlerde öle bişey göremedim malesefki aynen bende sana katılıyorummm dogal degıl oncekılerde cok asırı makyajlıydı bunlarda azcık makyaj yapmıs arkadas :yikildim:
10-21-2008, Saat: 02:02 AM <
yanLış anlamışsınız CicişLer
"hareket olarak en doğal hallerim" demek iStemi$ =) çσкσ`ρяιη¢єѕ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanLış anlamışsınız CicişLer yani öle düşünürsek senin dediğin gibi diğer zamanlarda anormalmi oluo
10-21-2008, Saat: 02:06 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yani öle düşünürsek senin dediğin gibi diğer zamanlarda anormalmi oluo aman yaa nasıL istiyoSanız öyLé anlayın |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi