hop hop noluyor ben hoşgeldin demeden sohbete başlanılır mı ? hiç yakıştıramadım..:yikildim:neyse hoşgeldin jnm yeniden ve gene biraz geç oldu ama olsun geç olsun güç olmasın :yikildim:
duygusuz.com selamlar hepinize
|
tatl?_cad? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hop hop noluyor ben ho?geldin demeden sohbete ba?lan?l?r m? ? hi? yak??t?ramad?m..:yikildim:neyse ho?geldin jnm yeniden ve gene biraz ge? oldu ama olsun ge? olsun g?? olmas?n :yikildim:ho?bulduk cad?c?m oksye haz?rlan?yorsan ne i?in var burda ko?tur dersin ba??na daha ?ok sohbet ederiz miley20: ayayaysen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ho?bulduk cad?c?m Ay?en Sevdim Seni Cad? Git Ders Yap AdAmIn1i Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ay?en Sevdim Seni Cad? Git Ders Yapben de buray? sevdim sevmesem siz de beni sevmezdiniz ne aksi melun bi?ey ben bilmezsiniz sevmeyinde g?r?y?m:yikildim: ?aka bi yana saolmiley2: YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ali cad?dan kurtulmak i?in f?rsat kolluyobenim arac?l???nla s?ylemen hi? ho? diilmiley15: :yikildim: ayayaysen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim arac?l???nla s?ylemen hi? ho? diilmiley15: :yikildim:ehshehhehehe korktumm miley19: miley19: miley19: miley19: miley19: :yikildim: :yikildim: :yikildim: be ho?geldin dedik selam?m?z? almad?n apla..... YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ehshehhehehe korktumm miley19: miley19: miley19: miley19: miley19:ay ?ok pardon o kadar yo?unum ki sevgi seli boyumu a?t? ta?t? gitti funlar?mla konu?maktanmiley11: saol ho?bulduk
Ay?en Yok Seni Sevdim..
Cad?dan Kurtulmak Gibi Bir Amac?m Yok Zaten |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Selamlar... | MehmetA | 26 | 1,493 |
04-13-2022, Saat: 12:35 PM Son Yorum: wildfang |
|
duygusuz com daki tüm duygulu arkadaşlara selamlar | mustafa197937 | 7 | 360 |
04-12-2022, Saat: 08:42 PM Son Yorum: wildfang |
|