Bende buldum Hemde süper O
inanmıyoruuuuuuummmmmmmmmm !!!!!!!!!
|
iyi de yakışıklı olması neyi değiştirirki adam oLmadıktan sonra
doru kişiyide canım sen arama o seni zaten emin ol bi şekilde bulucakdır aranarak buluncak birşey değil sevgi çünkü öyle birşeyki hiç ummadığın anda cıkıyor karşına sakın yanlış anlaşılmasın şimdiki erkeklerin çoğunda sevmekden çok başka şeylere önem veriyorlar ve hep daha fazlası ve ben şu zamanda kimseyi gerçekden samimi görmüyorum! Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok güzel ifade etmişsin BarBie seninle hem fikirim. ben genellemedim inanmıyorum dedim olanlar vardır arada ama 100kişiden 10u belki gerçekten aşıktır diğerleri beğeniyo hoşlanıyo fln bence bu benim fikrim tabiki Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çok güzel ifade etmişsin BarBie seninle hem fikirim. Bilende var bilmeyende . . . Yaşayıp öğrenicez hepimiz . . .Her iki cinste de var bu aşık olamama yada olduğunu sanma . . . Önemli olan er yada geç gerçek duyguları hissetmek hissettirebilmek değil mi ? _BarBie_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tıpkı bi ben gibi ! Buldum onu . . . ohh şanslı bi arkadaşımız ne güzel maşallah darısı başımıza
YA Aşk DEdiğiNİz BEnce GEçici Duygu YOqunluqu ZAMAnLA GELİr GEÇer AMa sewgi BAkidir We KAlıcıdır. O yÜZden HangiMİZ TAm ANLAmıYLA KAlıcı AŞık OLdUk ki??...
10-25-2008, Saat: 10:17 PM <
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben genellemedim inanmıyorum dedim olanlar vardır arada ama 100kişiden 10u belki gerçekten aşıktır diğerleri beğeniyo hoşlanıyo fln bence bu benim fikrim tabiki ama bu kızlar içinde geçerli artık 100 kişiden 10u aşık we yalansız sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohh şanslı bi arkadaşımız ne güzel maşallah darısı başımıza Darısı cümlenizin başına
10-25-2008, Saat: 10:18 PM <
_BarBie_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bilende var bilmeyende . . . Yaşayıp öğrenicez hepimiz . . .Her iki cinste de var bu aşık olamama yada olduğunu sanma . . . Önemli olan er yada geç gerçek duyguları hissetmek hissettirebilmemek değil mi ? yapılması gerekn en dogru açıklamayı yatpın barbie tşkler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi