Teşekkürlerimi bir borç bilerekten Ercan bak görüyorsun demi ortada kalmadım yine
s7e7v7e7n Niyeti bozarsa :D
|
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Büyüyünce kırmızı olmuyor muydu onlar Kırmızı olanı varsa esraya sormak lazım ben bilmiyorum şahsen bizzet kendim K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu kadar yuklenmeyin cocuga.. Kötü alıştırma çocuğu ... Uyurkende yemek yer mi bi insan s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürlerimi bir borç bilerekten Ercan bak görüyorsun demi ortada kalmadım yine bence hep ortada kal çizgiyi hiç geçme cıss sonra öle yemek verenin peşine takılıp gitmek yok
02-24-2009, Saat: 06:42 PM <
Yesin abisi..Yiyen cocuk iyidir..
Hem secme sorunuda yok ne versen eyvallah diyor can kurban boylesi cocuga...
02-24-2009, Saat: 06:44 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence hep ortada kal çizgiyi hiç geçmebencede çizgiyi aşma cici yiğenime katılıyorum burda sonra elekt.su yol olarak dönmesin sana emi :yikildim: K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yesin abisi..Yiyen cocuk iyidir..var birtanem olmaz mı hiç öle herşeyi beğenmiyo BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence hep ortada kal çizgiyi hiç geçme Ben büyük kocaman bir civciv istiyorum kırmızısı varsa daha lezzetli oluyorsa ondan istiyorum esra nerdesin
02-24-2009, Saat: 06:47 PM <
s7e7v7e7n Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben büyük kocaman bir civciv istiyorum kırmızısı varsa daha lezzetli oluyorsa ondan istiyorum esra nerdesinburdayım ben burdayım tamam söz sana kocaman kırmızı bir civciv getircem ama yemezsen oyarım haberin olsun tamam mı ? K€$K!NßI¢@K Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yesin abisi..Yiyen cocuk iyidir.. diyet ve niyet e önem vermek gerek öle her canı istediğinde öle her aklına geldiğinde yemek yemek olmaz onunda bi adabı var ... Sen yap ben yerim yemekleri merak etme bende seçmiyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
cüneyt abime bak beaa niyeti bozmus:D:D:D | iLLeth.! | 33 | 1,152 |
07-31-2007, Saat: 11:05 AM Son Yorum: CaNaT |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi