BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiç bişi için geç kalmış sayılmaz
En kötü yanlarımdan birini yakaladın
bay pinti :yikildim:
Bana da Hoşgeldin Diyiverin :)
|
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiç bişi için geç kalmış sayılmaz En kötü yanlarımdan birini yakaladın bay pinti :yikildim: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eşşek kadar moderatör oldun hala çocuklar gibi hoşgeldin, hoşbulduk diyosun ... Ayıp ayıp Sağolun varolun Bende sizi seviyorumm deli-kız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HOŞGELMİŞSİNNNNN!!!!!!!!ERCAN ABIM BENIM!!!!!!!!!İYİKİ GELMİŞSİN FORUMUN BİTANESISIN........!!!!!!!!!!SENI SEVİYORUZ Oyyyy sağolasın canım benim bilmukabele PesmisT GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: Hoşuna gitti demi kerata senii Hayat_Bu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:En kötü yanlarımdan birini yakaladın Hiç anlamaz çaylar börekler senden _PssmsT_aLoNe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşqeLdn.. azcık erken oLdu ama neise Olsun erken kalkan yol alır değil mi Hoşbuldukk BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiç anlamaz çaylar börekler senden Hiç tavsiye etmem aylarca kahvaltı edemezsin sonra :yikildim::yikildim:
Zaten aylardır kahvaltı etmiyorum diye çaylar börekler senden ya
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zaten aylardır kahvaltı etmiyorum diye çaylar börekler senden ya Benden günah gitti Afiyet olsun öyleyse :yikildim::yikildim:
Kendi elceyizlerinlen mi yaptın yoksa
Solucan da toplamış bi sürü Değişik bir tat deneyimi olacak benim içinde |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bana $imdiLik m?sade..! | ..TuuCe.. | 28 | 1,345 |
04-09-2022, Saat: 04:38 AM Son Yorum: wildfang |
|
ben geldiii!!hosgeldin yuk mu? | blue | 36 | 1,656 |
04-01-2022, Saat: 08:25 PM Son Yorum: wildfang |
|