Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama Sen Benim Yüregimi Dagladin Ya Cok Tesekkür ederim Güzel Yorumlarin Icin..
kusura bakma yaa aslında amacım bu değildi... sadece aşkın sevginin gerçek yüzü bunlar... teşekkür ederim...
Birakmalimi Seni
|
05-25-2009, Saat: 10:24 PM <
Hasretiim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ama Sen Benim Yüregimi Dagladin Ya Cok Tesekkür ederim Güzel Yorumlarin Icin.. kusura bakma yaa aslında amacım bu değildi... sadece aşkın sevginin gerçek yüzü bunlar... teşekkür ederim... BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bakın şimdi öyle yada böyle bu hayata sadece bir kere geleceğiz. Bilmiyorum belkide sonuna kadar yasamali acisini... insan ilk Gözünü kimde actiysa onunlada kapansin istiyor. kolay olmuyo ''ondan'' baskasi olur demesi. Ki suanda öyle birsey söz konusu bile olamaz benim icin. Dedigim gibi zamana biraktim asi_ve_mai Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kusura bakma yaa aslında amacım bu değildi... sadece aşkın sevginin gerçek yüzü bunlar... teşekkür ederim... Biliyorum özelte anlatis seklin etkiledi zaten..
O soruyu çok sararsın ama cevabı yüreğinde zaten.Bıraktım ya da bırakmalıyım mı demekle bırakılmaz. içinde yoğun duygular varsa eğer istesen de bırakamazsın.Zaman en iyi ilaçtır.Birini sevmek için yanın da olmasına gerek yok.
Çok içten ve yalın yazılmış bir yazı.Beğendim Üzme kendini.Her şey gönlünce olsun. Emeğine yüreğine sağlık olsun ..
05-26-2009, Saat: 12:01 AM <
tskkrler... !!
sanki yasadıqım o en qüzel ama en kücük iliskime benziyor :'( |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
asi_ve_mai & acemhe'den "seni bir kez sevebilirim" | acemhe | 42 | 4,619 |
09-18-2024, Saat: 01:35 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Seni Anliyorum | eRCi | 10 | 904 |
04-15-2022, Saat: 04:14 AM Son Yorum: wildfang |