aa bu kadarcık sözle kuru kuru tsk ediLmez ki
hani nerde ben tesekkür sayımda bikaç artma göremioorum
CaNaT & TUTKUM
|
aa bu kadarcık sözle kuru kuru tsk ediLmez ki
Evet canım ilkcanım açtığın milyonlarca konu için bende sana teşekkür ederim
devamını bekleriz ehehhe Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tu sana bi tesekkür ettin die hemen havalara girdin bakıorm da adeem CaNaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet canım ilkcanım açtığın milyonlarca konu için bende sana teşekkür ederim gelicek gelicek miley16:
Leadere olan aşkım dışında da konu açıyorum örnek şuanda yorum yaptığınız konu
İlkcanım sana da teşekkürler muccckkkssss Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sonuna kadar arkandayım abi. Ezdirmem seni .. Yardımları dokunsun biraz adem ne demek istediğini anlamadım ben de zaten ercanla sibel kadar olamasa da herkesten aynı performansı beklediğimi söyledim ezdirmem falan ne alaka Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok ben şaka yapıyordum abla heeee tamam bişe varsa söle de bilelim
10-28-2009, Saat: 02:30 AM <
baştan Canat & Tutkum aşkı sandım ne yalan söylim
o yine konu şeyiymiş bende açardım konu spor bölümüne de yine Gs'yi yendik Kadıköy'de hiç açasım gelmiyo biliyonuz mu? kabak tadı veriyo artık ama,10 yıldır hiç galibiyet göstermiyoruz benim önceden açtığım konular için gelebilecek en iyi teşekkür , admin FenerBahçeli'ydi,okur bu konuyu ve ona diyorum ki ; Admiin siteyiii [SIZE=5]SARIIII LACİVERTTT [/SIZE]YAPSANAAAAA !!! YAPSANAAAAAAAAAAAAAA YAPSANAAAAAAAAAAAAAAAAA LAYLALAYLALALYLALY budur. Yani siteyi Sarı-Laci yapmak dipnot: Geçmiş olsun MOR menekşeler [/url][url=http://www.duygusuz.com/cikis.php?url=http://www.duygusuz.com/forum/images/icons/icon14.gif] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bir CaNaT aranıyor :) | acemhe | 17 | 1,068 |
01-27-2010, Saat: 04:48 PM Son Yorum: deli yürek |