kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana noluyo fındık boşver sebep olmim şimdi durduk yere
o alışkın be aaa bak küsme sebebi buldum her gece mesj atardı iyi geceler msjı bugün atmadı küstüm
forum kimliği
|
kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana noluyo fındık boşver sebep olmim şimdi durduk yere o alışkın be aaa bak küsme sebebi buldum her gece mesj atardı iyi geceler msjı bugün atmadı küstüm
04-07-2010, Saat: 02:09 AM <
acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o alışkın be aaa bak küsme sebebi buldum her gece mesj atardı iyi geceler msjı bugün atmadı küstümhıh triplerde bu gece ondandır. kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıh triplerde bu gece ondandır. nie be bana trip sökmez :teytey:
04-07-2010, Saat: 02:18 AM <
kıymık=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana kalsan herbişeyden geçtindee neysee sınavsıız kabul sisteminin destekçisi sınavla kabul sisteminin karşısındayımYa iyiki burdayım,her hata kolaylıkla tolere ediliyor, sınavlardan çok çektik,aynen size katılıyorum, teşekkürler,..
merii bende katılıyorum
geçen haftasonu açıköğretim sınavı vardı. ben ticaret lisesi okudum seçebileceğim birkaç tane bölüm vardı iktisat seçtim ama hayatımda hiç görmediğim matematik işlemlerini gördüm ki ben lise birden sonra matematik adına bişey görmedim lisede ticaret matematiği üniversitede fonksiyon :S
04-07-2010, Saat: 02:23 AM <
love story Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya iyiki burdayım,her hata kolaylıkla tolere ediliyor, sınavlardan çok çektik,aynen size katılıyorum, teşekkürler,.. ne demek. ben hala çeken biri olarakk çok iyi anlarım seni
0.Nickiniz = antisos
1. Adınız / Soyadınız = mustafa kılıç 2. Doğum Tarihi/Yeri = 01/11/1990 - Osmangazi 3. Varsa Lakabınız = musti .. suntafa..mankafa..mıstık..arabaya ...xD 4. Nick'inizin Anlamı = antisosyallikten türetcektim tam türeyemedi antisos kaldı ketçap mayonez düşmanı değilm ama.. çok severim... 5. Yaşadığınız Yer = Bursa 6. Göz Renginiz = yeşilli bok renkli 7. Mesleğiniz = öğrenci 8. En Sevdiğiniz Yemek = ıspanak 19. En Sevdiğiniz Tatlı = sütlü bütün tatlılar.. tarçın sevmem.. 10.Foruma kimin sayesinde üye oldunuz = aşktan yanarken internette manyak gibi dolaşırken denk geldim ha bu arada foruma üye olmadan önce anasayfadaki hep o titanic tarzı müziği dinlerdim kendime gelirdim.... 11. En Sevdiğiniz Şarkı = benjamin breaking - dear agony.. 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = yok öyle birşey 13. Hobileriniz = pc,film,müzik,öğrenmek,öğrenmemek,ortalığı karıştırmak,şaklabanlık yapmak,sonra akıllı davranmak, sevgili bulmak, bulunca onunla beraber sonsuza kadar yaşamak 14. Fobileriniz = böcekler.. sıkıntı... acele.. 15. En Sevdiğiniz Araba Modeli = bmw 16. Evcil Hayvanınız Var Mı? = kediciklerim 17. Yaşama Dair Görüşleriniz = ben kimim sen kimsin onlar kim.. hadi boşver sevelim en iyisi mutlu olalım 18. Medeni Haliniz = Bekar 19. En Belirgin Özelliğiniz = manyak oluşum
0.Nickiniz = Hasretiim
1. Adınız / Soyadınız = Seyma K 2. Doğum Tarihi/Yeri = 29-06-'90 Hollanda/ Arnhem 3. Varsa Lakabınız = Gicik 4. Nick'inizin Anlamı = Hasret 5. Yaşadığınız Yer = Hollanda 6. Göz Renginiz = Koyu Kahverengi 7. Mesleğiniz = Ögrenci 8. En Sevdiğiniz Yemek = Manti 19. En Sevdiğiniz Tatlı = Helva 10.Foruma kimin sayesinde üye oldunuz = Hatirlamiyorum 11. En Sevdiğiniz Şarkı = Aklim Hep Sende 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = 'Sevdigim 13. Hobileriniz = Tv, internet, Kitap okumak 14. Fobileriniz = Böcekler 15. En Sevdiğiniz Araba Modeli = Aramam 16. Evcil Hayvanınız Var Mı? = Evet.. Kedi 17. Yaşama Dair Görüşleriniz = Yorumsuzum 18. Medeni Haliniz = Ne evli Ne bekar 19. En Belirgin Özelliğiniz = Inatciligim acemhe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:0.Nickiniz = okeanos........ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Forum münübüs olsaydı arkasına ne yazardın??? | d€n!z kısı | 147 | 6,150 |
04-08-2022, Saat: 05:22 AM Son Yorum: wildfang |
|
IssIz Adaya Forum Uçağı Düşseydi Ne Tür Geyikler Olurdu Sizce? | DeRiN_SeSsİzLiK | 3 | 749 |
12-18-2008, Saat: 11:01 PM Son Yorum: sıla |
|
Forum Karnesi :-) | mhanyaxx | 30 | 1,460 |
10-09-2007, Saat: 09:46 AM Son Yorum: mhanyaxx |