Kadın Unutmaz Sineye Çeker Zamanı Gelince İade Eder...
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
caresiz derdimin sebebi belli dermani yaramda arama doktor
sifa bulmaz gönlüm senin elinde bosuna benimle ugrasma doktor ask yarisidir bu ilac kapatmaz verdigin tesselli beni avutmaz dermani yardadir sende bulunmaz bosuna benimle ugrasma doktor Adam dediğin kale gibi duracak.
Korkmadan dönebileceksin arkanı. Bileceksin ki o vurursa alnının ortasından vurur. Sırtından değil... Cümle âlem tersini iddia etse de o öyle diyorsa öyle olduğuna şeksiz şüphesiz inanacaksın... Aklın sadece özlediğin için onda olacak. Nerdedir kiminledir krizlerine girmeyeceksin. Bileceksin ki nerede olursa olsun hep seninledir... Ey Allah'ım! Açlığa susuzluğa razıyız amma; bizi Sen'siz bırakma! (ÂMİN!)
"kimi güzelim der... Kimi özelim der... Ama sevgi ne güzellik nede özellik ister sevgi sadece yürek ister..."
Şimdi asla pişman değilim
Yaşadığım herşeyin bedelini ödedim! Nasıl olsa bir gün gelir duygular bulur yerini... Hem cehennem hemde cennet yeryüzünün mevsimleri O kadar şey değişti ki... ...Artık kimse masum değil Duygular çok eskidi... İnsan sevme hissini israf etmemeli.
Kim ne kadar sevilmeye layıksaonu o kadar sevmeli!.. Ben her bahar aşık olmam
ama Her bahar gitmek isterim. Gittiğim olmadı hiç Ama olsun... İstemek de güzel. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 674 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 787 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 833 |
07-02-2011, Saat: 11:58 PM Son Yorum: YasSmin |