Cok Yakısıyosunuz Allah Hep Böyle Güldürsün Gülen Yüzünüzü Canım .
Sıla & Leader İstanbul gecelerinde
|
ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:örenek aldığım çift! çok tatlısınızz yaaaa hep mutlu olun inşallahh . çok çok çok yakışıosunuzz siz allah nazardan korusun maşallah ne çok örnek alanımız varmış yahu aminnnn canım benim teşekkürler sen de gönlünün gerçek sahibini bulur bir ömür hata sonsuza dek mutlu olursun İnşallah # Pè®iM§ii # Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cok Yakısıyosunuz Allah Hep Böyle Güldürsün Gülen Yüzünüzü Canım . oyyy saol canım benim Aminnnn İnşallah hepimizin yüzü gülsün
04-11-2011, Saat: 12:14 PM <
maşallah size yaa allah bozmasınn ee tabi bi de artık düğün fotolarınız olsun şuracıkta p
aayygguunn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maşallah size yaa allah bozmasınn ee tabi bi de artık düğün fotolarınız olsun şuracıkta p ay canımın içi darısı başına artık seninde aminnnn inşallah öyle bişey olursa sen düğünde bizzat buluncan ama fotolarımızı da koyarız heralde forumumuza MeLeksi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah bozmasın mutluluğunuzu (: aminnn canım venusmask Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Mutluluğunuz günbe gün artsın inşallah oyyy canım arkadaşım ben aminn amin inşallah darısı başına |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sıla&Leader Avrasya maratonunda | sıla | 39 | 4,435 |
12-29-2013, Saat: 12:13 PM Son Yorum: Xesar |
|
Sıla & Leader | sıla | 8 | 1,004 |
02-15-2010, Saat: 03:20 PM Son Yorum: sıla |
|
Sıla&Leader | sıla | 49 | 4,005 |
02-02-2010, Saat: 12:36 AM Son Yorum: sıla |