aßi farkında mıSın Sen ߀nden daha Chok güLmeye ßaShLadın :yikildim:
Âh be.
pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
|
aßi farkında mıSın Sen ߀nden daha Chok güLmeye ßaShLadın :yikildim:
Âh be.
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kısssss bu kimeydii şinçikkk ortalığı ateşe vermeeeee sakınnnnya kime olcak hığriye ye adı o olmuş ben beğenmedim janım ama ya:hihi orda deniz varya atilla söndürü veririz hemen ya :yikildim: ortalığı ayağa kaldırma partideyiz şimdi herkes kaçacak:yikildim: :yikildim: kalırsın tekbaşına sonra:yikildim: :yikildim: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vaalla bende senin isminden kokuyommm o nee yaff öleee zenabinn :yikildim::yikildim: :yikildim: :yikildim: eee bende wampirim abicim zebanilerle pek uzak sayılmayız. yaff abi o isim beni bozar. o ne ölee. ben öle şirin kızsı isimlere gelelmem. ama saol benle ilgilendin ya içim gıdıklandı. yüzümü görsydin anlardın niçin ismim benzio zebanilere. Dimi pckopat çok çirkinim ben dimiiiiiiiiiiiiiiii. hortlak kimin.....: : : : :
efettt fallaaaa sendenn bulaştıııı ne yapyım
gülmek iyidirr yaaa buğünn gülek yarındaa ağlarıkkkk olmazmıııııı :yikildim: ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: eee bende wampirim abicim zebanilerle pek uzak sayılmayız. yaff abi o isim beni bozar. o ne ölee. ben öle şirin kızsı isimlere gelelmem. ama saol benle ilgilendin ya içim gıdıklandı.yaaa yaaa ßiLmem miii Âh be.
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: eee bende wampirim abicim zebanilerle pek uzak sayılmayız. yaff abi o isim beni bozar. o ne ölee. ben öle şirin kızsı isimlere gelelmem. ama saol benle ilgilendin ya içim gıdıklandı. dikkat dikkat lütfen hortlaklar bian önce partiyi boşaltsın içerde olan jojuklar :yikildim: korkuyolarrrr siz deerli hortlakları yan taraftakiii ayyaşlar bölümüne alak ancaa orda farkedilmessinizzzzz:yikildim: :yikildim: :yikildim: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:omAaaS niyeee omasss ben yarınn yokummm amaaaa bugünn gülekkk :hihi yarındaaa gülersinizzz ben yokkenn ben aglarımmm yokumm burdaaa diyeeeeee:'(:'( |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,491 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE | €BeRimSin | 23 | 1,594 |
04-09-2022, Saat: 09:56 PM Son Yorum: wildfang |