anladıgım kadarıyla deniz kızı sıtenın en cok konusanı ama en ckta sevılenı galıba
Garip Sohbetler
|
Alıntı:Bak Şöyle Yapılıyor... hee walla görmüştür....TABİİ GÖR DEİLSEeee :yikildim:
04-20-2007, Saat: 07:25 PM <
tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merhaba...allaha şükür ben iyiyim...sen nasılsın...he baq bu jojuk annamış ama hasana annatamıom ki ben hiç konuşmuom azım war dilim yoq:
Şimdi İyisin.. aman İyi Olda.. Başka Bişey Düşünme.. Kib..
Alıntı:he ';te olduda nasıl olduğunu anlatsana anlatamaz görmen lazım...:yikildim:..hadi sen ne zaman gidiyon...ALLAH yolunu açık etsin hade hadeee
04-20-2007, Saat: 07:26 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende mi sen benim çoq konuştuğumu nide gördün hıı yok kötü bişi söledim ya sadece ck konusuosun dedım kızmaa daa
04-20-2007, Saat: 07:26 PM <
karizmajojuk1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anladıgım kadarıyla deniz kızı sıtenın en cok konusanı ama en ckta sevılenı galıbaanam bu jojuk yeni üye olduğu halde nasıl biri olduğumu annadıama kimse kıymetimi bilmio
offff ulaaaannn offff Güldem Karaböcek çıktı.....Gülden Karaböcek- Ben olmalıydım
ben içmeyeyimde kimler içsin.....
04-20-2007, Saat: 07:27 PM <
tugfan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anlatamaz görmen lazım...:yikildim:..hadi sen ne zaman gidiyon...ALLAH yolunu açık etsin hade hadeeekowuonmu |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 71 Ziyaretçi