canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nereye gidiyorsun hemde bensiz hayatta bırakmamvalla muratın yanına ahirete gidiyom artık yiğenim sen gelme sen daha gençsin erken daha senin için biz nasılsa yaşlandık murat la o yanına çağırdı bende gidiyom artık zaman vermişti o doldu yani
Her telden ordan burdan
|
11-01-2007, Saat: 04:19 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karabulutların teyzemle bir alakası varmı yok yok onla alakalı deil o sadece ebediyete iştirak ediyor yani yanıma geliyor Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: valla muratın yanına ahirete gidiyom artık yiğenim sen gelme sen daha gençsin erken daha senin için biz nasılsa yaşlandık murat la o yanına çağırdı bende gidiyom artık zaman vermişti o doldu yani bu arada esra avatarına öle değilde artık dünyada değilim yaz bence adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yok onla alakalı deil o sadece ebediyete iştirak ediyor yani yanıma geliyor yazık oldu be seviyordum teyzemdir die söylemiyorum ama neyse
11-01-2007, Saat: 04:22 PM <
saol abla saol ercan abi az kalsın kırılıyodu sardılar murat abi sloganım o zaten
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yazık oldu be seviyordum teyzemdir die söylemiyorum ama neyse gözün arkada kalmasın toprağım burası ordan daha güzel sadece biraz sıcak işte
11-01-2007, Saat: 04:23 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu arada esra avatarına öle değilde artık dünyada değilim yaz benceya doğru da düşündüm bende onu ama nasıl yazacam onu bilmiyom yaw murat
11-01-2007, Saat: 04:24 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gözün arkada kalmasın toprağım burası ordan daha güzel sadece biraz sıcak işteevet doğru diyo ercan yiğenim murat sıcak olsun ben severim sıcağı zaten yaff murat orda deniz varmıydı ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 52 Ziyaretçi