adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gözün arkada kalmasın toprağım burası ordan daha güzel sadece biraz sıcak işte
bodrumdan sıcak olduğundan eminim
tedarikli git bari teyzoş
Gökhan sende biraz dikkat et yahu maçta mı oldu ne oldu geçmiş olsun tekrar
Her telden ordan burdan
|
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gözün arkada kalmasın toprağım burası ordan daha güzel sadece biraz sıcak işte bodrumdan sıcak olduğundan eminim tedarikli git bari teyzoş Gökhan sende biraz dikkat et yahu maçta mı oldu ne oldu geçmiş olsun tekrar Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet doğru diyo ercan yiğenim murat sıcak olsun ben severim sıcağı zaten olmazmı ama hemde çok büyük okyanustanda büyük sadece kaynıyo birazcık
11-01-2007, Saat: 04:27 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmazmı ama hemde çok büyük okyanustanda büyük sadece kaynıyo birazcıkyaff muratt ben o kadar kaynar suya giremem ki yaff evet yiğenim tedarikli gidiyom zaten yya sigaram ve kahvemle
11-01-2007, Saat: 04:28 PM <
idmanda hava topuna düz çıktım ters düştüm boynumun üstüne saol abi
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaff muratt ben o kadar kaynar suya giremem ki yaff sen hele gel senin için bişeyler ayarlarız Gökhan senin daha antremanlar var onlar bitsin az daha yaşa senide alırız
11-01-2007, Saat: 04:29 PM <
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abi be benide alın aranıza bende yanık kremide varaaa almazmıyız yaff gökhan buyur gel kremi de unutma tamam |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|