valla bu olayd aben yokum yaa valla yokum yemin ederimmm
Garip Sohbetler
|
bana bakın ben sıze ne dedımde havalara gırdınız ayrıca happy yeliz yazdıgın kelımelere dıkkat et attırma benım kafamı klavye arkasında yazı yazmak kolay
04-21-2007, Saat: 12:11 PM <
arkadaslar gergınlık olmasın burada hep beraberızzz ayıp oluo bak yenı gırenlere kotu ornek oluosunuz
04-21-2007, Saat: 12:12 PM <
biz uzatmıyoz o uzatıyoo tmm yazmayalım artık kavga falan cıkmasınn yaff
04-21-2007, Saat: 12:12 PM <
karizmajojuk1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaslar gergınlık olmasın burada hep beraberızzz ayıp oluo bak yenı gırenlere kotu ornek oluosunuz kusura bakma ama burada 7 aydır bulunuyorum bu güne kadar kimseyle tartışlmadım ama kalkıpta kişiler saygısızlık yaparsa cevabını veririmmmm kimse alınmasın ayrıca yeni gelenlerde arkadasımızdır en başta hoşgeldin diyorumm ama saygılı olmayı bilecek
04-21-2007, Saat: 12:13 PM <
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biz uzatmıyoz o uzatıyoo tmm yazmayalım artık kavga falan cıkmasınn yaff bencede kapatalımmmmmmmmmm ben artık hiç bişey yazmıcam
04-21-2007, Saat: 12:13 PM <
bencede yanı yınede sız bılırsınız ama bıanlık sinirle tartısmaya gerk yok rahatsız olan arkads o kişi hakkında yazı yazma olur bıter :S
04-21-2007, Saat: 12:14 PM <
karizmajojuk1987 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede yanı yınede sız bılırsınız ama bıanlık sinirle tartısmaya gerk yok rahatsız olan arkads o kişi hakkında yazı yazma olur bıter :S neyse uzzatmayalım ben sinirlendim ama oda düzgün konussun noluyo güzelim falann kapatıyorum konuyu sende bu arada hoşgeldin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 238 Ziyaretçi