yok yaa kızlardan uzak allaha yakın sevgili olarak dıyorum yanlıs anlamayın arkads olarak cok kız arkadsım var ama benım kalbım taştan onun ıcın asık olamam
Garip Sohbetler
|
04-21-2007, Saat: 12:25 PM <
hmmmm emin olma fazla gün gelir sende farkında olmadan aşık olursun
04-21-2007, Saat: 12:27 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmmmm emin olma fazla gün gelir sende farkında olmadan aşık olursunallah korusun o nasıl söz asık olursan falan gercekten ben aska ınanmıyorumm ınanan varsa gelsın bana anlatsınnn
04-21-2007, Saat: 12:28 PM <
ben inanıyorum anlatıyımmı : saka saka bende artık inanmıyorummm mantıksız bişeyyy üzülmekten başka bi işe yaramıyo
04-21-2007, Saat: 12:32 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben inanıyorum anlatıyımmı : saka saka bende artık inanmıyorummm mantıksız bişeyyy üzülmekten başka bi işe yaramıyo ask a ınanmıorum ama 14 yasında bırıne asık olmustum ondan sorra asık olmadım walla onun ıcın bu kadar karamsarım bu konuda yoksa aşk gelip gecici baki olan ıse sevgii..
04-21-2007, Saat: 12:33 PM <
katılıyorummm sana tamamen ama ben artık hiç inanmıyorum aşık olup üzülmektense böle yaşarım daha iyi
04-21-2007, Saat: 12:37 PM <
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:katılıyorummm sana tamamen ama ben artık hiç inanmıyorum aşık olup üzülmektense böle yaşarım daha iyi tamam işte olay bu sende benden olduuu helal |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 360 Ziyaretçi