canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ii ya gidin bari ordan bana mail atmayı unutmayın tmm mıtamam atmazmıyız yiğenim
Her telden ordan burdan
|
11-01-2007, Saat: 04:30 PM <
mail işi zor Ercan hatlar bozuk biliorsun telekom grevde
11-01-2007, Saat: 04:31 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:siz bayağa bi kadroyu kurdunuz hea hadi bakalımewet yiğenim murat yardımcı oluyo işte oda olmasa valla :yikildim: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ewet yiğenim murat yardımcı oluyo işte oda olmasa valla :yikildim: ne demek esra siz değerli fanilere yardımcı olmayacazda kime olacaz demi ama
tabi tabi illaki ib tanıdık olması lazım zaten yabancılık çekmeme açısından ii olur
11-01-2007, Saat: 04:32 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mail işi zor Ercan hatlar bozuk biliorsun telekom grevdeMURAT HALLEDERİZ BEE TELKOMU BEN GELİCEM YAA canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi illaki ib tanıdık olması lazım zaten yabancılık çekmeme açısından ii olur toprağım sen kafanı yorma yavaştan senin yerinide hazırlıyom şimdiden
11-01-2007, Saat: 04:34 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi tabi illaki ib tanıdık olması lazım zaten yabancılık çekmeme açısından ii olurHEYAA HAKLISIN BE YİÄžENİM HA YİÄžENİM BU ARADA HALAMIZ GELMİŞ AKŞAMA GELİCEM DEMİŞ AMA BEN GÖREMESSEM ÇOK ÇOK SELAM SÖYLERSİN DİMİ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 26 Ziyaretçi