murat abi benim ilk sorum bilader burası nasıl ısınıyo olucak onlarda türksün dimi dicek tanıtıcam kendimi
Her telden ordan burdan
|
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:murat abi benim ilk sorum bilader burası nasıl ısınıyo olucak onlarda türksün dimi dicek tanıtıcam kendimi gerek yok gökhan sen zaten güneş gözlükleri havluyla felan girince direk tanırlar seni
11-01-2007, Saat: 04:36 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten onlarda haberi almış esra dışında kimi getirirsen getir diorlar:yikildim::yikildim: ÜNÜMÜ DUYMUŞLAR YANİ O ZMN BEN GELMEYEM KİNE ACABA
yok toprağım şark köşesi hazırlatıom sana
Gökhan senin daha zamanın var sen şimdi bunları düşünme Futbol kariyerine bak şuan zamanı gelince haber verecem sana Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim: ÜNÜMÜ DUYMUŞLAR YANİ olmaz esra ölmek var dönmek yok
11-01-2007, Saat: 04:37 PM <
saol abimbeee abla allah taksiratını affetsin şimdiden
11-01-2007, Saat: 04:37 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok toprağım şark köşesi hazırlatıom sanaYaff gelsin gökhan da işte futbolcu yoktur şimdi orada adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok toprağım şark köşesi hazırlatıom sana tmm gelişim şerefine ilk gece bi sıra gecesi patlatırız artık
11-01-2007, Saat: 04:38 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmaz esra ölmek var dönmek yoktamam işte ölmek var dönmek yoktur işte bende bişi demedim ki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 275 Ziyaretçi