mesalaa hayatt nasıll gidiyooo sonra yaş kaççç sonraa nerdensin bunların hepsini istiyorumm
Garip Sohbetler
|
04-22-2007, Saat: 12:30 AM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mesalaa hayatt nasıll gidiyooo sonra yaş kaççç sonraa nerdensin bunların hepsini istiyorumm hHAyt BN iTekliom od aGitmeye Çalısıo NERDen sorusuna cvp veriorum:yikildim: =İST Yaş Sorusuna cvp Veriorum:yikildim: =17 (:
04-22-2007, Saat: 12:35 AM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çook güsell birrr açıklamaydı seni ayakta alkışlıyorumm (: (: (: ya sefa bis öncedek konustk htrlıom sanki:Söle Dio Hafızam SempatikKız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(: (: (: ya sefa bis öncedek konustk htrlıom sanki:Söle Dio Hafızamöle yaptık acabaa olsun ne olur kiii
Yavv Niye Haber Vermediniz Ulen Yagmur Yürekli Geldi Diye Hehe
Az Acıkıverdimde Yemek Molası Ee NAsılsınız Şemsi paşa Pasajında Sesi Büzüşesicesiler ZeNiTH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yavv Niye Haber Vermediniz Ulen Yagmur Yürekli Geldi Diye Heheafiyett olsun canımm knkaa Nur geldi gitti beaaa kaçırdınn
04-22-2007, Saat: 12:40 AM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:öle yaptık acabaa bşy mi olar didim sanki sadec eöle htrlıom didim Aynı soruları sanada soruom bhen yntla bkem HG emrehanafiet olsuninsan söle ymk yemeye gidiom die bisde emrehan nerde dioq:O |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 63 Ziyaretçi