Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam en ukalada en mutevazıde sen ol aglama yeterkı ::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::hihi:hihi:hihi
Forumun en leri
|
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::hihi:hihi:hihi buda bı ortasını bulamadı :yikildim::yikildim:yaa cok aglıyo ya cok guluyo:yikildim::yikildim: en gununde ben :yikildim:
10-16-2007, Saat: 11:43 AM <
Forumuzun enleri
en aşkım ... pckom tabbı kı en ağır abımız..... murat abım en sevdıgım abılerım........ yılmaz abım ercan abım atılla abım en sevdğiğm ablam... sibel ablam eb tatlı üyelerımiz- serserim addam pembem amylee koleram en haykocu... dıadoram en sagopa delısı - mert en guzel uye... xsearcgırl en yakısıklı.. bılmıyorum ılgılenmedıgım alan en guzel çiftımız... rüya guzelı aşk şehidimiz.. allah bozmasın en manyak uyelerımız... adem mhanyaxxx en guzel gozlu uyemeız - yıdız gozlum en repcı - secomuzz en cok bızımle ılgılenen moderatorumuz- azız abım yılmaz abım ercan abım en fırarı uyemız we en romantık uyemız - fırarı fırtınam en tatlı djeyımız-djsenınım en melegımız bıtanem-melegım mucuk melekcım en romantık uyemız... çilek en siwrı dıllı uyemız we tatlı uyemız- blue_ belıal we en ukalamızz...demı antısos ııdır ııdır antısos sewerım ya bırlerını unutuysam osur yaa aklıma bunlar geldı sımdılık
demek en ağır benim kilom çok olduğu içinmi
şaka şaka saol nergizcim
10-16-2007, Saat: 12:30 PM <
aa nıye yaww barıştık işteee
artık en sheker ısteyenı oldumm
10-16-2007, Saat: 12:30 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:demek en ağır benim kilom çok olduğu içinmi:yikildim::yikildim::yikildim: rıca ederım murat abımm
eb tatlı üyelerımiz- serserim addam pembem amylee koleram
cnm bnim sağoL en güseLi en iside snsinn en mutsuz bn tabiki : |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
?nl?leri yak??t?ral?m evlendirelim | Rüya Güzeli | 1 | 640 |
04-06-2022, Saat: 12:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Üstteki Sen bu Forumun ?? | _AL0n3_ | 182 | 8,086 |
02-25-2014, Saat: 10:27 AM Son Yorum: Xesar |
|