iyiyim teşekkürler
Garip Sohbetler
|
04-23-2007, Saat: 10:44 AM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:heheheeee olanlar gelsin kanka ::
iyiyim canım işler beni bekliyo biraz oda olmasa bomba gibiyim
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çileğim gitmiş... BENDE SENİ ÖZLEDİMM BİLE GÜZEL MELEGİMM.. EN KISA ZAMANDA YİNE BURDAYIMM CANIMIN İÇİ... SENİ SEVİYORUMMMM GÜZEL YÜREKLİ PERİM.. KENDİNE İYİ BAKKKKK... SANADA KOLAY GELSİN MASAL_YÜZLÜ...(EMİN) ŞU ÖSSYİ HALLEDELİM BURDA OLUCAK İNŞLLAHH HERKEZE BAŞARILAR DİLERİMM. YYÜREGİNDEN MUTLULUK EKSİK OLMASIN MELEGİMM KALBİM HEP SENİNLE OLACAKK SENİ ÖZLEDİMM ŞİMDİDENN Sunu bil ki MELEK KALPLIM; Sensiz Cennette yasamaktansa seninle Cehennemde alev alev yanmaya raziyim ben. Son nefesimde bile ismin olacak dudaklarimda. Kalbimde senin sevgin olacak.Gözlerindeki gözyaslarini sadece ben silmeliyim sadece ben ölmeliyim senin için Dilegim ; tüm dileklerinin gerçeklesmesi,sana umutlarim kurdun tüm hayallerinin sabahina gerçege dönüsmesi happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kanka bu arada bayramın kutlu olsunsaoll yelizcim senindee happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olanlar gelsin kanka ::tamam sölerimm benn HASRETİM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyim canım işler beni bekliyo biraz oda olmasa bomba gibiyimohhh ne güselll
04-23-2007, Saat: 10:51 AM <
kanka iyiki dogdunnn iyiki aramızdasınn senin gibi bi dosta sahip oldugum için çok mutluyumm canım:
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 56 Ziyaretçi