asksın sen cansın sen (:
Dinlediğiniz şarkıdan bir cümle :)
|
söylenecek söz yok....
gidiyorum ben... hoşçakal hoşçakal....... ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya şahlanıp koşmak içimde var hoşçakal....
ezelden ecelde sır vede muamma dedikodusu bile perde ardına saklanamayan sırımı doku medrese beliriveren ve gönülü çelen sen kimsen.
haberim bile olmadan seriatın muftusu bana ölüm vaizi verebilir gelebilir yanıma gideriz hemen mahkeme yada tekke yada onu bunu sıktır et be .heves bu beyhude epeski teybi kapat otobana dal yazdığım her kelimeyi üzerine al elbise yap raconu burda barakada atılan kurşun keser. cennnetin kapıcısı olmaya razı bu gonul fahişenin amında jilet saklı kesildi bülbül düldüle bin gülgül bahto kancıklığa tükür. gözlerim ağıtlı bulutumu hatırla başında bintürlübela mapusa girecek kara yılları devşir sabırla katında allah kör kuyulara atacam seni yallah. sesimi bırakırım gökyüzüne akar okları sal izdüşümünü iyi düşün eligelipal dayan be sandal kulakta kaygı çığlık olur bahto yaslar . yağmur gibi mermi yağdı sabrıma kahrımı çeken birini buldum bende kuldum hapşurdum çok yaşa demedin ne aradın nede sordun kötügündeyoktun.
06-28-2008, Saat: 04:40 PM <
HazırLadım Kendimi Çilelere
Gidiorum YanLızLık Seferine Laik Değilmiş Gönlüm Sevmeye SeviLmeye SEVENLERE SEVENE SON ELVEDA..!
06-28-2008, Saat: 04:40 PM <
Bak ne diyorum, gizlemiyorum,
Sensiz yasamak zor geliyor bana. Her an icimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum Seviyorum. Sensiz yasayamam, sensiz hic olamam, Sensiz yasamak zor geliyor bana. Her an icimdesin, her an kalbimdesin, Seni seviyorum Seviyorum.
peki ben neden hala böyleyim neden hala geçmişteyim
belkide ben sana aşığımmmmmmmmm işte tam burda karşındayım ya şimdi tut elimden ya da bir daha söz etme özlemekten.....
KaLßinin Sesine KuLak Ver DinLe Çok MutLu 0Luruz İnan SeninLe ßu £şsiz Sevdayı PayLaş ßenimLe ßen Senin 0Layım Sende ßenim oLL...
benim belkide gizli bir bildiğim var
elbette ağlarım benim can kırıklarım var.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Şu An dınledıgıniz Şarkıyı Kime Armağan Ediyosun | lover | 3,383 | 60,439 |
04-09-2022, Saat: 02:39 PM Son Yorum: wildfang |
|
son kelımeyle cumle kur | adda | 2,012 | 34,275 |
08-07-2015, Saat: 10:06 AM Son Yorum: Beyaz |
|