selam bende geldim
Her telden ordan burdan
|
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tühhh yaa neyse haketmediğim bi ödülmüş boşver aa erken geldinki hakettiğin bi ödül olacaktı ama süre vermdiğin için kaybettin nese sağlık mağlık olsun başka sefere inşallah mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam bende geldim sende hoş geldin
10-09-2007, Saat: 03:48 PM <
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selam bende geldimhoşgeldin sefalar getirdin miley17:
10-09-2007, Saat: 03:49 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa erken geldinki hakettiğin bi ödül olacaktı ama süre vermdiğin için kaybettin nese sağlık mağlık olsun başka sefere inşallahyoo artık süre dk vermeyecem murat çünkü zamanında gelemiyom vermediğim için zamanında geliyom yani tam tersi Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoşgeldin sefalar getirdin miley17:Hoş buldum teşekkürler nasılsınız bakalım?:??miley17: Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Murat ne işle meşgulsün özel sektördeyim bilgi işlem bölümüne bakıyorum ara sıra şöforlük ara sıra muhasebe cilik herşey gelio elimden
10-09-2007, Saat: 03:50 PM <
mhanyaxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hoş buldum teşekkürler nasılsınız bakalım?:??miley17:ben iyiyim valla burda sen nasılsın miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi