Alıntı:slmm ....![]()
Slm
.. Sen Bugün okula gitmedinmi bakalım
.. Tembel kız
|
Canı Sıkılanlar
|
Alıntı:slmm .... Slm .. Sen Bugün okula gitmedinmi bakalım .. Tembel kız
fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hsbldk napıyım anca duydum yaaw o zaman bidaha olmasın bak bende feryad meryad etmem sonra
Alıntı: fElAkEt Okul bi adım diye gitmemenmi gerekiyor .. Siz kızlar az değilsiniz. Hiç zahmet etme okulu sana getirelim istersen
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman bidaha olmasın bak bende feryad meryad etmem sonra sende sessiz feryat etme o zmn biraz bagırda duyuyum
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Okul bi adım diye gitmemenmi gerekiyor ii olur aslında yaa sana zahmet bi el atıver .. fElAkEt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sende sessiz feryat etme o zmn biraz bagırda duyuyum senin uykun derinse ben ne yapım ta bağdattan duydular demiştim demi
Alıntı:ii olur aslında yaa sana zahmet bi el atıver .. Ankara uzak yalnız. Burdan kalk, Ank git, okulu al, sana getir .. geri yerine bırak sonra geri eve gel olmaz . Bugünlük sen gidiver, yarın yaparız bişeyler..
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin uykun derinse ben ne yapım ta bağdattan duydular demiştim demi evt nese bi dahakine uyumam sen bagırınca hmn gelirim
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|